SÖZÜNDE DURMAYAN ÇÖPÇÜ
İnsanlar sokakları temiz tutmuyorlardı. Sigara izmaritlerini, paketlerini, buruşturulmuş kağıt mendillerine yere atıyorlardı. Bu yüzden Memduh Efendi' nin işi zordu.


Çöpçü Memduh, bununla kalsa yine mutlu olurdu. Bir de durakta bulunan kavak ağaçları yapraklarını dökmez mi ! Başını ellerinin ortasına alıp dalgın,dalgın düşünüyordu. Bir ses duydu:
_Hey sen ,Çöpçü Efendi!
etrafına bakındı. Bu ses biraz değişikti. Peki kimdi bu?
_benim karga! Seninle bir anlaşma yapalım mı?
_nasıl?
_biz kargalar, çöpleri toplayıp bidona atarız. Sen de bize yiyecek verirsin.

Memduh Efendi ellerini avuşturdu. Artık yorulmayacak üstü başı toz için de olmayacaktı. Birkaç gün Memduh efendi kargalara yiyecek verdi. Onlar da sokağın temizliğini yaptılar. Bir sabah Memduh Efendi kargalara yiyecek bırakmaktan vazgeçti. Memduh Efendi, o sabah sokağa geldiğinde şaşırdı.Yollar çöp ve yapraklarla doluydu. Az sonra gökyüzün de kargalar hep bir ağızdan bağırdılar:
_ Sözünde durmayanın hali budur.....

gerçek bir hikaye(devamı geleck)
adım:melis.ben çok duygsl bı kızımdr.ve yasadgm olaylar bna cok geldı.sımdı sızınle paylşp ıcımı dökecegım.
oncelıkle okudgm sınıfda hep dıslnmktaydm.ordakı arkdsmlrn hıcbırı benı sevmyrdu.ustelk bnden bır yas buyk olan bır cocuga kendmı kptrmıstm.bu durum yaklşk bır yıldr devm edyrdu ve btn okl dymstu.hoslndgm cock bska bır oklda okyrdu anck bır oly yuzundn bızm okula glmıstı.kankmda bu cockla aynı oklda okyrdu.dolayısyla o da glmıstı.aılemı ıkna ederk kankamın oldgu snfa gctm.yıllrdr sevmedgm okulumu ve mahallmı sevmye bşlmstm.aksılıkler bıter mı hç?
annem ve babam ayrıldı.dershneyı ve okulu bırktm.evden kovuldm.esyalrmz gunlerce depoda bkledı.butun sıte arkamzdn konusuyrdu.Tasındım.Anılarmındn arkdslrmdn kkısacası tum haytmdn uzklştm.her sey mahvoldu.annem ordakı ınsanlrı gormk ıstemeyrdu cunku onlara ck kızgndı.bu yuzden oraya gtmme ızn vermyrdu.aradn yıllar geçti.unııversıteye baslmstm.avukat olucktm.ve tek bır hedefm vardı.O da gecmıste bna tum bunlrı yasatnlrdn ıntıkamımı almktı.



CAN İLE CANAN(YEMİN EDERİM GERCEK)
seviyolardı birbirlerini belki bir arkadaşcasına fakat yıllar sonra dönüştü bu arkadaşlık büyük bir aşka canan seviyordu canı çılgınca sevmedi başkasını ömrü boyunca can liseye başlayınca kaptırdı kendini başka bir kıza yıllar gecti aradan canan bekledi usanmadan Evlenecekleri caga geldikleri an Dedilerki can evlenecekmiş Kız istemeye gidicekmiş cana sanmışki kendisiymiş sülenmiş püslenmiş sabah olunca gecmiş pencerenin kenarına ama ne oradan gelen var nede gecen anlamış o an kend, degilmiş Yeni şımarık sevgilisiymiş Nişan 1 ay içindeymiş Nişan olmuş bir saltanatla Canan gözyaşlarını tuta tuta hıçkırıklara bogulmuş bir anda dügün günü gelmiş catmış arabalar sokaga yanaşmış takımlar içinde can bir harikaymış cananın bakışları canın tüm vücudunu sarmış derken nikah memuru başlamış sormaya Kız evet diyerek yıkmış cananı sıra cana gelmiş canda evet diyerek öldürmüş canaın umutlarını Kimse kalmamış o koca solanda Bir cana varmı cam kenarında Bakıyormuş boynu bükük onlara Birden oda fırlamış dışarı Bir firen sesi duyulmuş aniden canan yatıyormuş yerde kendini bilmeden Demişler cana öldü bıraktı bizi canın evinde ise kavgalar başlamış birde kızı olmuş tıpkı canan Benziyormuş kaş,göz heryan can anlamış o an cananı sevdigini ama anlamış ki iş işten gectigini Oda dayanamaış asmış kendini bir agaça gömmüşler canın cananın yanına ÖRNEK OLSUN TÜM İNSANLIGA SEVİPTE AYRILAN İNSANLIGA ...........