OKUL ÖNCESİ TEFTİŞİNDE MÜFETTİŞLERİN DİKKAT ETTİKLERİ KRİTERLER - Sayfa 3


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

OKUL ÖNCESİ TEFTİŞİNDE MÜFETTİŞLERİN DİKKAT ETTİKLERİ KRİTERLER

Like Tree27Likes

Konu: OKUL ÖNCESİ TEFTİŞİNDE MÜFETTİŞLERİN DİKKAT ETTİKLERİ KRİTERLER

  1. #21
    sule_ogrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.Ağustos.2010
    Nereden
    Konya
    Mesajlar
    366
    @sule_ogrt







    BANA GELEN MÜFETTİŞLER HEP EVRAK SORUP ŞÖYLE BİR KÖŞELERE BAKTILAR, İNŞ BU SENEDE ÖYLE OLUR ÇÜNKÜ BEN İŞİMİ İYİ YAPTIĞIMI BİLİYORUM VİCDANIM RAHAT..
    SİZ DE KENDİNİZİ ÜZMEYİN ZATEN ONLARIN Bİ DEDİĞİ Bİ DEDİKLERİNİ TUTMUYOR VE Bİ ÖNEMİ DE YOK BENCE ÇÜNKÜ OKULÖNCESİNDEN ANLAMIYORLAR
    goncafiliz likes this.

  2. #22
    dilekselek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.Mart.2009
    Nereden
    Konya
    Mesajlar
    199
    @dilekselek







    Alıntı DenizinDelisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün ben de teftiş gecirdim rehberlige gelmeden teftise geldiler ve tam anlamıyla benim açımdan faciaydı diyebilirim. Çünkü hicbir evrak eksigimiz yoktu ve ben teftisi size soyle özetleyebilirim. Mufettis daha iceri girerken galos sordu ve galosumuz bitmisti daha bastan eksiyle basladin dedi ki buz 4 öğretmeniz ve ben okulun galos sorumlusu degilim. Beslenme veli gec getirdiği icin cok gecikmisti ve mufettis geldiginde beslenmeyi yeni dagitmistik ve ben pecete dagitiyodum ki bana önce dagitilir bu böyle olmaz diye bir güzel kızdı hocam cocuklar ac beslenme gec geldi hemen baslasinlar diye aceleyle dagittik hergun once pecete dagitiyoruz tabii ki deyince ben gördüğümü bikirim detip kestirip atti bu cocuklar restoranda yer gibi yemek yiyecekler dedi. Hazirladigim evraklari incekemedi pek benim icin evrak çok önemli değil dedi sinifa bakti tum merkezleri olusturmussunuz ve tabii fen merkezinde yine canlı birtek sey yoj deyince hocam nasil yok dedim ki merkezde 20ye yakin sorumlulukları cocuklarda olan bitki var,tekrar bakip himm varmis dedi. Çocukların klasorlerini istedi hocam oglencilerle beraber 52 klasor oldugu ve yer olmadigi icin eve gonderdik aylık olarak yapilanlari eve ginderiyoruz deyince olmaz öyle sey klasorler sinifta olacak dedi. Ben sinifta aylik olarak tuttugum tum okuma yazma ve sanat faaliyetlerini cikardim duvarda asili proje calismalarini gosterdim ve calisma sayfalarını elinin tersiyle iterek bu ne böyle hic begenmedim fotokopi gormek istemiyorum kesinlikle dedi hocam kavram ve sayilarda calisma sayfası kullanmatacajmiyiz dedim sen anlat siniftan ornek ver sayiyi göster yeter dedi sonra sanat faaliyetlerindeki pullara simlre takildi bunlara ne gerek var eskiden bunlar mi vardi ben olsam kullanmam veliye de aldirmam dedi.ustune de 1 saat bana meslegimi anlatti. Ha bu arada ayni calusma seklimle 2 yil onceki teftiste hem zumremle beni hem de calusmalarimizdan oturu muduru tebrik etmisti gelen mufettisimiz tabi mudur de bize teşekkür etmisti. Kisaca cocuklari ozgur birakicakmisiz, herkes ne yapmak istiyorsa onu hangi malzemeyle istiyorsa onunla yapacak proje calisilacak fotokopinin de f si yok bize de o kdr sey yapmissin eline saglik da bunu da böyle yapsan daha iyi olurdu diyen motive eden yok arkadaslar emegime acidim sadece.
    Hocam merhaba, bu galoş meselesini geçen sene ben de yaşadım, ben ilköğretim okulunda tek sınıfım. Bana da gelir gelmez galoş sordu, kullanmıyoruz dedim, müdürüme işte bunlar hep eksi dedi, adam ayakkabılarını çıkarıp giremedi, sınıfın bir kısmı beslenme için açık, laminant, oraya ayakkabı ile bastı. Normalde kimseyi ayakkabı ile sokmuyorum sınıfa Bize de beslenme saatinin sonunda gelmişti. Benim yardımcım yok temizliğimi de kendim yapıyorum buna rağmen sınıfımı temiz bulmadı o bölüme 8 puan vermiş. Dedim acaba aynı müfettiş mi ama ben Konyadayım hocam

  3. #23
    goncafiliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.Haziran.2009
    Nereden
    adana
    Mesajlar
    6,083
    @goncafiliz







    yarım saat önce teftiş geçirdim arkadaşlar. bu gün moralim çok bozuktu. sağolsun müfettiş sayesinde biraz moral buldum. herşeye tek tek baktı. inceledi. dolapların içlerini bile kontrol etti. hatta bir öğrencimle de sohbet etti. herşey çok güzel dedi. emeklerimin meyvesini işte bu üç kelime verdi. müfettiş te ben de memnun olduk. inşallah herkes böyle güzel teftiş geçirir.
    gerçi bir seferinde yine böyle bir teftiş sonrası hiç ummadığım bir puanla karşılaşmış ve şok olmuştum ama, hayırlısı. zaten puan kısmı çok da önemli değil benim için sadece moral bozuyor o kadar. bu seneki müfettişime buradan teşekkür ediyor, her sene gelmesini temenni ediyorum...
    Rabbim...

    Benliğimin gururundan uzak eyle beni...

    AMIN...

  4. #24
    ryntrng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.Temmuz.2017
    Mesajlar
    1
    @ryntrng







    Arkadaşlar bende grupta yeniyim ama Bende okul öncesi öğretmenlerinin ne kadar maaş aldıklarını merak etmiştim Anaokulu Öğretmeni Maaşları Ne Kadar 2017 adresinde baktığımda gerçekçi mi anlamadım sizce ne durumda burada söylenildiği gibi mi ?

  5. #25
    14112108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.Ekim.2018
    Mesajlar
    1
    @14112108



    Gelisim gozlem formu





    Hocam gelisim gozlem formu her cocuk icin hergun mü dolduruyosunuz .ne zamanlar dolduruyisunuz
    Selma Hoca likes this.

  6. #26
    Selma Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    çorum
    Mesajlar
    22,939
    @Selma Hoca







    https://www.onceokuloncesi.com/gelis...egi-81794.html

    Çocuğun farklı bir özelliğini veya davranışını gözlemlediğinizde, gerekli ve önemli gördüğünüz gözlemlerinizi kaydetmek için doldurulur.
    14112108 likes this.
    Önceokulöncesi alanında lider ve öncü tek site...

  7. #27
    salvadorhasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.Şubat.2012
    Mesajlar
    14
    @salvadorhasan







    güzel paylaşım olmuş tebrik ederim

YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

Benzer Konular

  1. Cevap: 148
    Son Mesaj : 13.Temmuz.2023, 19:51
  2. Cevap: 50
    Son Mesaj : 08.Ağustos.2015, 12:38
  3. Cevap: 2
    Son Mesaj : 29.Nisan.2011, 15:23
  4. İLKSAN Üyesi “OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ” ÖĞRETMENLERİNİN DİKKATİNE!
    Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum YÖNETMELİK,YÖNERGE, KANUN,TÜZÜK vb DUYURULARI
    Cevap: 56
    Son Mesaj : 15.Ocak.2010, 23:35
  5. MEB OKUL+KURUMLARIN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK
    Konu Sahibi HALE GAMZE Forum YÖNETMELİK,YÖNERGE, KANUN,TÜZÜK vb DUYURULARI
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 24.Ekim.2009, 10:11

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş