Okul öncesi eğitim kurumlarında ders saatleri (tam gün-yarım gün anaokulu-anasınıfı)


             

İletişim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Okul öncesi eğitim kurumlarında ders saatleri (tam gün-yarım gün anaokulu-anasınıfı)

Hybrid View

  • #1
    Handan Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Kayseri
    Mesajlar
    19,326
    @Handan Hoca







    Alıntı bettybonk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Benimde bu çalışma saatleri ile ilgili müdürümle ilgili problemim var. Bu sene yeni bir okulda görev yapıyorum. Okulum normal öğretim yapıyor. Okulun giriş saati 9:00 bu durumda anasınıfının da çıkışı saati 14:00 olması gerekiyor. Yönetmelik gereği. Fakat müdürümüz ilköğretimin çıkış saati olan 14:20'de çıkıcağımı söyledi kaba bir şekilde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Okulda daha ilk senem. Müdürle tersleşmek istemiyorum ama fazladan da çalışmak istemiyorum.Bana fikir verir misiniz arkadaşlar?
    20 dakika için neden haksız bir ısrar içinde acaba müdürünüz? Aslında ilköğretimden önce çıkmanız ve karışmamanız daha mantıklı. Zaten yönetmelik gereği de 14:00'de çıkmanız gerek. Güzel bir dille tekrar söyleyin kendisine ama tabiki zıtlaşmamanız da önemli. İlköğretimle aynı servisi kullanan öğrencileriniz mi var? Yani o 20 dakikalık arada boşluk olmasın diye mi müdürünüz böyle bir şey söylüyor?

  • #2
    bettybonk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.Mayıs.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    17
    @bettybonk







    Alıntı Sumru (Hndn) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 dakika için neden haksız bir ısrar içinde acaba müdürünüz? Aslında ilköğretimden önce çıkmanız ve karışmamanız daha mantıklı. Zaten yönetmelik gereği de 14:00'de çıkmanız gerek. Güzel bir dille tekrar söyleyin kendisine ama tabiki zıtlaşmamanız da önemli. İlköğretimle aynı servisi kullanan öğrencileriniz mi var? Yani o 20 dakikalık arada boşluk olmasın diye mi müdürünüz böyle bir şey söylüyor?
    İki tane servis öğrencisi var ama sunuçta çalışan bayanımız var. Biz gittikten sonra temizlik yapıyor. Onların yanında durabilir çocuklar. Kadrolu oluncada böyle sorunlar oluyor arkadaşlar. tayin istemediğiniz sürece aynı okulda çalışacağımız için müdürle çok fazla tersleşemiyorsun. Aklımdan geçmiyor değil yönetmelikle odasına çıkmak ama sonra aynı ortamda nasıl çalışırım o konuda tedirginim. Bazen keşke sınıf öğrt. olsaydım diyorum. Hem diğer öğretmen arkadaşlarla iletişim halinde olabilirdim_seminerden başka yüzlerini göremiyoruz- hem de 40 dak. ders 10 dak. tenefüs yapardım.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Okul Öncesi Aylık Eğitim Planı (Anaokulu Anasınıfı)
      Konu Sahibi Musa BAL Forum Yayınevleri Günlük ve Aylık Planları
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 02.Mayıs.2014, 21:42
    2. Okul öncesi ücretli öğretmen ders saatleri ve maaşları sabit mı ?
      Konu Sahibi seyma111 Forum ÜCRETLİ ÖĞRETMEN SORUNLARI
      Cevap: 11
      Son Mesaj : 16.Aralık.2013, 22:02
    3. okul öncesi eğitim kurumlarında uygulanan grup etkinlikleri planı
      Konu Sahibi NuRCaN... Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 5
      Son Mesaj : 30.Ekim.2010, 22:27
    4. Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Ek Ders Karşılığı Kimler Görevlendirilecek?
      Konu Sahibi gulser0617 Forum GÜNCEL EĞİTİM HABERLERİ
      Cevap: 4
      Son Mesaj : 29.Eylül.2010, 21:03
    5. Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Ek Ders Karşılığı Kimler Görevlendirilecek?
      Konu Sahibi ercool Forum ATAMALAR VE TAYİN İSTEMLERİ
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 06.Eylül.2010, 15:08

    Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş