ÇOCUK, ZEKA ve HAFIZA SETİ kullanan varmı


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

ÇOCUK, ZEKA ve HAFIZA SETİ kullanan varmı

  • #1
    squallesra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Nisan.2009
    Nereden
    istanbulda
    Mesajlar
    824
    @squallesra



    ÇOCUK, ZEKA ve HAFIZA SETİ kullanan varmı





    ÇOCUK, ZEKA ve HAFIZA SETİÇok kısaca özetlemek gerekirse "Çocuk, Zekâ ve Hafıza" setinin sunduğu eğitim programı çocukların;
    1-) Okul öncesi zihinsel potansiyellerini sağlam bir temele oturtmaktadır,

    2-) Hafıza ve Zekâ potansiyellerini maksimum seviyeye çıkartmaktadır,

    3-) Dikkat ve konsantrasyon güçlerini geliştirmektedir,

    4-) Eğlenceli oyunlar yardımı ile öğrenme kapasitelerini artırmaktadır,

    5-) Mantıklı ve soyut düşünme cesaretlerini geliştirmektedir.

    Bu setle her gün sadece 15 veya 20 dakika zaman ayırarak, çocuğunuzun zihinsel potansiyelinin gelişmesini sağlayarak gelecekteki başarısı için değeri ölçülemeyecek bir yatırım yapmış olacaksınız.

    "Çocuk, Zeka ve Hafıza Set"i seti CD'li veya kasetli olmak üzere iki ayrı seçenekle satışa sunulmuştur. Set toplam 4 kitap ve 6 CD veya kasetten oluşmaktadır. Ancak şu anda devam eden kampanya süresince "Çocuk, Zeka ve Hafıza" seti sipariş veren okurlarımıza "Çocuğunuzun I.Q. Seviyesini Ölçün" adlı kitap da setle birlikte hediye olarak gönderilmektedir.

    Çocuk, Zeka ve Hafıza 1 – 4 (4 Adet Kitap) : Kitaplar algılama fonksiyonlarının 20 alt kategorisini öğrenme kriterlerine en uygun bir sıralama ile sunmaktadır. Öğrenme faaliyetleri her kitabın kendi içinde kolaydan zora doğru bir sıralama takip ettiği gibi, kitaplar da kolaydan zora doğru bir sıralama takip etmektedir. Özet olarak 1. kitap en kolay faaliyetleri içerirken, 4. kitap en zor olanları içermektedir. Kitaplardaki özellikle işitsel becerilerle ilgili faaliyetler setin kasetleri ile birlikte kullanılmak zorundadır.

    Ayrıca her kitapta o kitaba ait faaliyetlerin zihinsel gelişim raporlarını tutmanızı sağlayan detaylı karneler bulunmaktadır. Bu raporlarda çocuğun algılama fonksiyonlarından hangilerinin daha çok eğitime ihtiyacı olduğu da ortaya çıkmakta, ve iş işten geçmeden uygun bir eğitimle telafisi sağlanmaktadır.

    CD'ler veya Kasetler ( 6 Adet) : Sette toplam altı CD veya kaset mevcuttur. Temel olarak CD veya kasetler 3 farklı gruptan meydana gelmekte olup, bunların içeriğiyle ilgili bilgi aşağıda verilmiştir.

    1. ve 2. CD'ler veya Kasetler : İlk iki CD veya kaset seti çocukla birlikte kullanacak olan anne, baba veya öğretmen için hazırlanmıştır. Setin her gün sadece 15 veya 20 dakika, anne, baba veya bir öğretmen nezaretinde çalışılması gerekmektedir. Anne, baba veya öğretmen seti kullanmaya başlamadan önce mutlaka setin 1. ve 2. CD'sini veya kasetini dinlemelidir. Her gün hangi öğrenme faaliyetinin yapılacağı sette hazır olarak verilmiş ve uygulamaların nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatılmıştır.

    3. ve 4. CD'ler veya Kasetler : "İşitsel benzerlikler", "işitsel hafıza" ve "ses uyumu" gibi işitsel algılama becerilerinin eğitimi için setin 3. ve 4. CD'lerine veya kasetlerine ihtiyaç vardır. Bu bölümlerdeki eğitimlerin nasıl uygulanacağı da setin ilk iki CD'sinde veya kasetinde detaylı olarak anlatılmaktadır.

    5. ve 6. CD'ler veya Kasetler : Çocukların en çok hoşlandıkları şey oyunlardır. Oyunların da bir öğrenme faaliyeti olarak kullanılması çok önemlidir. Setin son iki CD'si veya kaseti size çocukların hafıza ve zekalarını geliştiren oyunları öğretmektedir. Size sadece sunulan oyunlardan çocuğunuzun yaşına uygun olanı seçmek ve onunla oynamak kalmaktadır.

    Hediye Kitap (1 Adet) : Şu anda devam eden kampanya süresince "Çocuğunuzun I.Q. Seviyesini Ölçün" adlı kitap setle birlikte hediye olarak gönderilmektedir. Zeka seviyesinin veya I.Q.’nun ölçülmesi hem psikolojinin, hem de normal vatandaşın sık, sık karşı karşıya geldiği bir konudur. Ancak I.Q.’nun ölçülmesi konusu her zaman esrarını korumuştur. Halbuki insanların I.Q. seviyelerinin ölçülmesinde hiçbir esrar ve zorluk yoktur. Bu iş, bir hastanın ateşinin derece ile ölçülmesi kadar kolaydır. Yeter ki elinizde bir derece olsun. Bu basit olay esrarını korudukça, doğal olarak, hem anneler ve babalar, hem de çocuklar I.Q. seviyesi ve bu seviyenin ölçülmesi konusunda hep bir merak içinde kalmışlardır.

    Prof. Glenn Wilson ve Dianna Grylls bu eserde, çocuğunuzun I.Q. seviyesini kendi kendinize ölçmenizi sağlayacak testleri bir araya getirmişlerdir. Bu kitap, çocuğunuzun I.Q. seviyesini eğlenceli fakat bilimsel bir şekilde test ederek tespit etmenizi sağlamaktadır.






    arkadaşlar biz okul olarak hem eğitim seti hem mega hafıza seti kullanıyoruz . ayrıca yazı defteri de var tabi. sizler de kullanıyor musunz????

  • #2
    DarkMagic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Ağustos.2010
    Mesajlar
    3,636
    @DarkMagic







    Ücretsiz dağıtılan kitap için sipariş verdim lakin hala gelmedi.İnceleyeceğim çocuğum için.Daha sonra bu başlık altına yorumumu tekrar yazarım
    Bazen birisine güveneceğim zaman, Geçmişteki hayal kırıklıklarım ensemden tutar ve kulağıma fısıldar;
    "Ne Çabuk Unuttun''

  • #3
    squallesra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Nisan.2009
    Nereden
    istanbulda
    Mesajlar
    824
    @squallesra







    tamam öğretmenim beklerim.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. çocuk kulübü için planı olan varmı acaba ?
      Konu Sahibi mugge2003 Forum PLAN ve FORM İSTEKLERİ
      Cevap: 22
      Son Mesaj : 16.Eylül.2014, 23:07
    2. MOR IŞIK ÇOKLU ZEKA EĞİTİM SETİ
      Konu Sahibi Meltem YANIKOĞLU Forum KİTAP-DERGİ
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 16.Ocak.2012, 21:27
    3. 2011-2012 ŞİİR ÇOCUK YAYINLARI ÇOCUK BAHÇESİ SETİ YILLIK VE GÜNLÜK PLANI
      Konu Sahibi Sevim ERGENE Forum GÜNLÜK PLAN ÖRNEKLERİ
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 07.Eylül.2011, 01:34
    4. mavi yunus kullanan varmı ??????
      Konu Sahibi nasen Forum ÖĞRETMEN ETKİLEŞİMİ
      Cevap: 5
      Son Mesaj : 29.Eylül.2010, 19:47

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş