Son konserini Çeşme'de veren sanatçıyı dinlemeye gelen sevenleri Aya Yorgi koyunu doldurdu. Teoman, "Veda mektubunu, müziğe geri dönmek için yüzüm kalmasın diye basına bilerek verdim" dedi

Müziği bıraktığını açıklayan Türk rock müziğinin usta ismi Teoman, Türkiye'de son konserini Çeşme'de verdi. Konser nedeniyle 30 dönümlük Babylon Aya Yorgi'de boş yer kalmadı. Yol trafiğe tıkanınca bir çok hayranı yürüyerek koya ulaştı. Sanatçının "paramparça" şarkısına binlerce hayranı eşlik etti. Teoman, "Veda mektubunu, müziğe geri dönmek için yüzüm kalmasın diye basına bilerek verdim" diyerek sahnelere elveda dedi.
Rock müziğin sevilen ismi Teoman, müziği bıraktığını açıkladığı mektubunun ardından son konserini Çeşme'de verdi. Babylon Aya Yorgi'de düzenlenen Soundgarden Festivali kapsamındaki veda konserine hayranları adeta akın etti. Saatlerce önce konser alanına gelmeye başlayan Teoman hayranları, trafiğin tıkanmasına neden oldu. 2 kilometrelik yol tıkanınca konser alanına girmek isteyenler arabalardan inip mekana yürüyerek gitti. Görüntü ya da fotoğraf çekiminin yasak olduğu konserde gazeteciler, konser alanı dışında çalışmak zorunda kaldı. Hatta ünlü sanatçının sahnedeki fotoğraflarını da dinleyici olarak giren hayranları çekti.

EŞLİK ETTİLER
Ünlü sanatçı yaklaşık bir saat geç çıktığı sahnede, hayranlarına son kez seslendi. Paramparça şarkısıyla başladığı konserde, 30 dönümlük alanı dolduran binlerce hayranı kendisine hep bir ağızdan eşlik etti. 2 saat sahnede kalan Teoman'dan, bir çok şarkısı için dinleyicileri yeniden istekte bulundu. Konserde Pamela da sahne alırken, bir dizide Carolin rolünü canlandıran Wilma Elles, Akasya Türkmen ve yönetmen Mustafa Altıoklar, Teoman'ı dinlemeye gelen ünlü isimler arasında yerini aldı. Konser öncesi yaşanan ulaşım krizi konser sonrasında da yaşandı. Araçlar 2 saat koydan çıkamadı. Teoman hayranları yine de ünlü rockçıyı dinlemekten memnun kaldıklarını ifade etti.

alıntı