BU HABER JAZZ SEVER ARKADAŞLARIM İÇİN;

MALUM KEREM GÖRSEV TÜRKİYE'NİN JAZZ MÜZİKTE EN ÜNLÜ İSİMLERİNDEN. GÜZEL BİR PROGRAMA KONUK OLMUŞ VE USTA JAZZCILARIN EN GÜZEL PARÇALARINI TANITMIŞ DİNLEYENLERE. DİNLEMEK İSTEYENLER İÇİN HABERDAR EDEYİM DEDİM.

(CAZKOLİK, JAZZ MÜZİKTE YENİ FAKAT İDDİALI BİR SİTEDİR. TUNÇEL GÜLSOY, "EVDE ÇALAMADIKLARIM" İSİMLİ PROGRAMINDA HER HAFTA BİR JAZZ SANATÇISINI KONUK ETMEKTE, HEM SOHBET EDİP HEMDE KONUĞUNDAN GÜZEL PARÇALAR DİNLETMEKTEDİR. BU HAFTA KONUK KEREM GÖRSEV. YAYIN CANLI YAPILMADIĞI İÇİN İSTEDİĞİNİZ AN DİNLEME ŞANSINA SAHİPSİNİZ. İLGİLİ YAZIYI AŞAĞIYA EKLİYORUM).


Herkese mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hafta diliyoruz.

Bu hafta size Radyo Cazkolik'te ki özel programımızdan söz etmek ve hepinizi mutlaka ve mutlaka ama mutlaka dinlemeye davet etmek istiyoruz.

Sevgili Kerem Görsev'le uzun zamandır bir program yapmak istiyorduk, hatta Kerem'e 'istersen programı gel retrospektif bir bakış açısıyla yapalım' diye önerdi sevgili Tunçel Gülsoy ama Kerem daha orijinal bir fikirle kayda çıktı geldi ve bize "Cazkolik, Türkiye'de ki cazseverlerin özel bir alanı, burada kendimle ilgili muhtemelen herkesin zaten bildiği şeyleri anlatmak ve dinletmek yerine farklı bir konsept geliştirdim ve "tanıdığım -çoğuyla da çaldığım- piyanistler"i dinleyicilerimize anlatayım, anılarımı paylaşayım ve o büyük müzisyenlerden sevdiğim parçaları da tek tek özenle seçerek dinleteyim" isterim dedi...

Sevgili cazseverler, ortaya gerçekten bizce -ve dinleyince eminiz ki hak vereceksiniz ki sizce de- Tunçel Gülsoy'un ustalıklı tecrübesi ile Kerem'in pozitif enerjisi seçilen harika müziklerle buluşunca ortaya dinlemeye doyulmayan bir program çıkardı.

Bu özel program arşivde ilelebet kalacağı için mutluyuz çünkü ne zaman isterseniz dönüp dönüp dinleyebileceksiniz.

Tunçel Gülsoy'un "Evde Çalamadıklarım" programında Kerem Görsev bizlere Kenny Barron, Mulgrew Miller, Tommy Flanagan, McCoy Tyner, George Shearing, Hank Jones gibi büyük büyük ustalardan inanılmaz güzellikteki parçaları dinletiyor. Bize hep gelen sorulardan biri de caz dinlemeye başlamak isteyen genç cazseverlerden neyi ve kimi dinleyelim idi, işte bu sorunun en dolaysız cevabını da bu programda kesinlikle bulabilirsiniz.

Programı dinledikten sonra yorumlar kısmına görüşlerinizi de bekliyoruz...

Sevgilerimizle.

www.cazkolik.com


KEREM GÖRSEV' İN KONUK OLDUĞU PROGRAMI BU LİNKE TIKLAYARAK DİNLEYEBİLİRSİNİZ;

https://www.cazkolik.com/radyo.php