'ESİRGEMEden' tanıtıldı..


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

'ESİRGEMEden' tanıtıldı..

  • #1
    Gülşah MUTLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Tekirdağ ve İstanbul=)
    Mesajlar
    32,039
    @Gülşah MUTLU



    'ESİRGEMEden' tanıtıldı..







    'ESİRGEMEden' tanıtıldı!
    Geliri engelli çocuklar yararına kullanılacak "ESİRGEMEden" adlı albümün lansmanı önceki gece yapıldı.
    Güncelleme:17 Mart 2010 09:21

    Geliri engelli çocuklar yararına kullanılacak "ESİRGEMEden" adlı albümün lansmanı önceki gece yapıldı. Organizasyona, Emel Sayın'a sahnede eşlik eden bedensel engelli Yıldız Sunar Aktürk'ün sözleri damgasını vurdu: "Biz engelli değiliz, engelleniyoruz!"

    Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları'ndaki engelli çocukların şartlarını iyileştirmeyi hedefleyen Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) ile "ESİRGEMEden" adlı albüm projesine imza attı. Prodüktörlüğünü Aykut Gürel'in üstlendiği albüm için Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Emel Sayın, Yavuz Bingöl, Levent Yüksel, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Sibel Can, Olgun şimşek ve Oktay Kaynarca engellilerle birlikte stüdyoya girdi. Ve albüm, DMC etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.


    Albümün lansmanı, önceki akşam TİM Maslak Show Center'da yapıldı. Projeye sesleriyle destek veren sanatçılar, albümde de kendilerine eşlik eden engelli partnerleriyle canlı performans sergiledi. Emel Sayın'a "Sorma" adlı şarkısında eşlik eden bedensel engelli Yıldız Suna Aktürk, yaptığı konuşmayla izleyicileri duygulandırdı: "Biz engelli değiliz, engelleniyoruz. Engelleri aşıp üniversite okudum ama hâlâ işsizim. Fırsatlar verildiğinde neler yapabileceğimizi görmeniz için bu gece yapıldı."

    SUNUCULAR DA ÜNLÜ

    Gül Oğuz'un sanat, Meral Okay'ın ise sahne yönetmeliğini üstlendiği gecede ayrıca Halit Ergenç, Ali Sunal, Sinem Kobal, Arda Turan, Emre Altuğ, Emre Aşık, Engin Altan Düzyatan, Fırat Çelik, Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Sinan Tuzcu, Hande Subaşı, Begüm Kütük, Demet Akbağ, Dolunay Soysert, Ezo Sunal, Hande Ataizi, Mine Tugay, Meral Okay, Özgü Namal ve Zeynep Özder sunuculuk yaptı.

    Projenin mimarı olan Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye şube Başkanı Dilara Endican, "ESİRGEMEden" albümünün tüm gelirinin, Mika-Der aracılığıyla Türkiye genelinde SHÇEK Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları'ndaki engelli çocukların şartlarının iyileştirilmesi amacıyla kullanılacağını belirtti.

    HANGİ ÜNLÜ KİMİNLE ÇIKTI

    Sezen Aksu'ya "Söz" aldı şarkısında down sendromlu 11 kişilik koro, Ajda Pekkan'a "Sen ıste" şarkısında down sendromlu Ayşe Ağaoğlu, Nülüfer'e "Anlat Arkadaşım" şarkısında görme engelli Sevda Bozbay, Emel Sayın'a "Sorma" şarkısında bedensel engelli Yıldız Suna Aktürk, Levent Yüksel'e "ıkinci Bahar" şarkısında bedensel engelli Seyran Ormankurt, Mor ve Ötesi'ne "Büyük Düşler" şarkısında görme engelli Nezih Atik, Sibel Can'a "Lale Devri" şarkısında görme engelli şilay Turhan, Yavuz Bingöl'e "Kara Tren" adlı türküde bedensel engelli dokuz kişilik koro eşlik etti. Olgun şimşek, zihinsel engelli Murat Akıl'ın bağlaması eşliğinde türküsünü seslendirdi. Yüksek Sadakat'in "Aşk Durdukça" şarkısına ise işitme ve konuşma engelli 15 kişilik topluluk işaret diliyle eşlik etti.
    6. yaşımız kutlu olsun!!!
    Ögretmen, insan davranislarini ve yeteneklerini gelistiren bir davranis mühendisidir.


    10.Yıl
    Önce Okul Öncesi

    #DİRENKPSS2015

  • #2
    lk_leyla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.Mart.2009
    Mesajlar
    597
    @lk_leyla







    paylaşım için tşkler...
    "çocukca geçen günleriniz bol olsun..":

    http://www.onceokuloncesi.com/imageh...225b7785ec.gif

  • #3
    Arz
    Arz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Mart.2009
    Nereden
    harikalar diyarı...
    Mesajlar
    7,853
    @Arz







    haberlerde izlemiştim.güzel bir proje..''esirgemeden''
    sezen aksu bir şarkı söylüyor o gecede.hangi şarkısı bu diye diye diye internetten buldum.söz imiş şarkının adı.tavsiye ederim çok hoş bir parça...
    şarkıda ;gözümün yaşına bile bakma memnunum ben halimden.. diyor.

    teşekkürler gülşah.
    En güzel şeylerden biri unutmak . Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde . . .

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Manga'nın Eurovision Şarkısı Tanıtıldı
      Konu Sahibi Arz Forum MÜZİK
      Cevap: 8
      Son Mesaj : 05.Mart.2010, 00:34

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş