Çeşme Müzik Festivali Show TV’de!

Türkiye’nin en gözde tatil ve eğlence mekanı Çeşme, 28 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında Uluslararası Çeşme Festivali‘ne ev sahipliği yapacak. Bu festivalide tüm Türkiye, SHOW TV ekranından izleyecek.

Bu yıl 21.si düzenlenen festivalde sahne alacak isimler arasında; Volkan Konak, Emre Altuğ, Mustafa Ceceli, Murat Boz, Sertab Erener, Soner Sarıkabadayı var. Ayrıca, “Total Elipse Of The Heart ”, “It’s a Heartache”, “Holding Out For A Hero” şarkıları ile tanıdığımız ünlü yıldız Bonnie Tyler ve Eurovision 2010’da Azerbaycan’ı temsil eden ve 5. olan Safura da, Çeşme Festivali’nin konukları arasında yer alıyor.

Uluslararası Müzik Yarışması’nda ise 14 ülkenin temsilcileri yarışacak. Türkiye’yi Aydilge’nin “Takıntı” isimli şarkısıyla temsil edeceği yarışmadaki diğer ülkeler şöyle: İsveç, Finlandiya, Makedonya, Rusya, Letonya, Hollanda, Almanya, Malta, İtalya, Nigerya, Romanya, Srilanka, İspanya. Yarışmacı ülkelerin temsilcilerinden oluşacak Jüri’de ise Türkiye’den Müyap Başkanı Bülent FORTA yer alacak.

Sunuculuğunu Emre Altuğ ve Çağla Şikel’in birlikte yapacağı Festival kapsamındaki etkinlikleri, SHOW TV 3 TEMMUZ AKŞAMI SAAT:20:00 da yayınlayacak.

ALINTI...