Alıntı çegelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emel öğretmenim eleştirilerini her daim bizleri geliştiricek boyutta yapmaya dikkat ediyor.ben kendi adıma eleştirilerini çok önemsiyorum.hatta kimse gönül kırgınlığı yaşamasın en çok onun bana nasıl bir elştiri yapacağını merakla bekliyorum.yapılan eleştiriler bizi bulunduğumuz yerden biraz daha öteye taşınacaksa ne mutlu bize.bazen bir etkinlik ya da çocuklara bişey hazırlarken mahssus arkadaşlarıma velilerime soruyorum bu nasıl olmuş??yapılan eleştirileri mutlaka dikkate alıyorum.aa çok güzel olmuş dediklerinde bunun burası böyle olmuş neden eleştride bulunmaktan kaçınıyorsunuz diyorum.burada çok kırıcı elştriler de olmuyor değil.ama emel hocam siz benim gözümde her daim bilge bir çınar olacksınız.inş ilerde sizin gibi ışığı hiç sönmemiş bir öğretmen olarak mesleğimi sürdürmeye devam edebilirim.
Sevgili [MENTION=604]çegelek[/MENTION];öğretmenim; benim hakkımdaki görüşlerinize teşekkür ederim. Her zaman söylediğim gibi yapıcı eleştiri bizi bir adım yukarıya taşır. Ben site üyelerimize göz gezdirdiğimde izimden giden öğretmenlerin varlığı ile gurur duyuyorum. Çünkü onların benden daha idealist birer öğretmen olduklarını görebiliyorum. Siz de bunlardan birisiniz öğretmenim. Açtığınız konular arasında ya da mesajlarınızda şu ana kadar yapıcı eleştiri yapabileceğim bir duruma rastlamadım ama emin olun olursa bunu yaparım, çünkü ben ''buyum''. Yeri gelince beni de eleştirebilirsiniz, hiç kimse kusursuz değildir.

Bu konuda eleştiri yapmadım, benimki sadece bir öneri. Öğretmen grubun özelliklerine göre hareket eder. Verilen öneriyi dikkate alıp almaması ya da şimdi kullanıp kullanmaması tamamen onun bileceği bir durumdur.