EsLe Ve Meryem YILDIZ Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

EsLe Ve Meryem YILDIZ Arasında Konuşma Yapılıyor

6 Ziyaretci Mesajı

  1. rica ederim.......
  2. çokk teşekkür ederimm
  3. hayır bizimkileri hocalarımız ayarlamıştı listeye göre herkes belirlenen okula gitti gitmek istediğin yeri ayarlayıp hocanla konuş faydası olur...
  4. hoşbuldumm
    pekii başvru yapıp mı girdniz yoksa hani birileri aracılığyla mı ? şimdi ben karamürseldenim ve burası küçük bi yer .. ve şuanda 40 kişilik bi sınıfta okuyorum.. 20 okul bulunması çok zor.. bu yüzden gölcük izmit gibi yerlere gitmek istiyorum .. araştırıyorumm ama sanmıyorum kii başvurupta alınıyım .. sizden özel istekleri oluyo mu yoksa sizin şansınıza mı bağlıı ???
  5. slm öncelikle sitemize hoş geldiniz..
    bende stajımı özelde yapmıştım özelde staj biraz yorucu oluyor çünkü beklentiler çok oluyor ama ben hiç pişmanlık duymadım ücrete gelince bize çok düşük miktar verilmişti hatta komik bir miktar diyebilirimher özel yerde ücret vermeyebiliyor o birazda koordinatör öğetmeninizin tutumuna bağlı en azından sivasta öyleydi..
  6. merhaba ben özel anaokulları hakkında bilgi almak istiyorumm... 11. sınıfım ve seneye staj görücem.. bilindiği üzre bu bölümde devlete bağlı kurumlarda maaş verilmio.. bu özel ana okullarında stajyer alımında kriterler var mıdır? ne yapmam gerekio biraz yardım eder misiniz?
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş