Tuba ÖZDEMİR Ve suves Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Tuba ÖZDEMİR Ve suves Arasında Konuşma Yapılıyor

16 Ziyaretci Mesajı

  1. teşekkür ederim hocam inş
  2. canım çok sağol..tekrar tebrik ederim..inşallah görüşmekde nasib olur..
  3. sizi hiç görmedim hocam ama içimden sizin melek gibi bir insan olduğunuz geçiyor yürekten, görmeden seviyorum sizi çok teşekkür ederim hocam unutmadığınız için beni marmarayı çok istiyodum ama kısmet değilmiş hocam aöf geldi hayırlısı artık
  4. canımm..hayırlı olsun..çok sevindim senin adına..
  5. merhaba..iyiyim sen nasılsın??puanın bence çok iyi..marmaranın 2. öğretimi geçen sene 235 küsür puanla kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.inşallah gelir.çok sevindim senin adına.inşallah marmarayı kazanırsında seneye birlikte oluruz..
  6. HOCAM MERHABA NASILSINIZ BENİ HATIRLADINIZMI BAKIRKÖY TASARIYI ÖNERMİŞTİNİZ BANA HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ÇOK CESARETLENDİRMİŞTİNİZ PUANIM 235.087 SIRALAMAM 010499 BENDE MARMARA İKİNCİ ÖĞRETİMİ ÇOK İSTİYORUM GELİRMİ SİZCE
  7. hocam çok sağolun iyiki varsınız
  8. rica ederim canım..lütfen kazanamayacağını düşünme..ben de öyle düşünüyordum..başta öyle gelir.kazanamayacaksın zannedersin..asla olmayacak dersin..ama yılmadan çabalamak gerekir.yılmamak gerekiyor..moral bozukluğu şu aşamada en son gerekli olan şey..dersler denemeler nasıl olursa olsun moralini bozma..eğer moralin bozuluyorsa sınav sonucu açıklanınca eğer sonuç ktöyse bozarsın moralini..

    sonuç için süreci etkileme..
    kolay gelsinn..sevgilerr..
  9. çok teşekkür ederim hocam moral veriyosunuz bazen kazanamıyacam diye düşünüyodum
  10. merhaba suheylacım..iyiyim çok şükür sen nasılsın??ilk zamanlar böyle zorlanman çok normal..ben de çok zorlanmıştım..kesin dedim olmaz yapamam ben bu matematiği..ama anladım ki oluyormuş..sıkma canını..sen sadece derslere asıl..
    hocaları tanımıyorum..benim matematik hocalarım cem hocaydı ki o şimdi tasarıda yok galiba.tevhide hoca,beran hoca,özgen hoca.türkçe de dilek hocaydı..

    herşey gönlünce olsun..sakın paniğe kapılma..daha temmuza çok var.başarıcaksın inşallah..sevgiler..
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 16

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş