Tuba ÖZDEMİR Ve BURCU-BAŞKAL Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Tuba ÖZDEMİR Ve BURCU-BAŞKAL Arasında Konuşma Yapılıyor

15 Ziyaretci Mesajı

  1. tuğbacım biz dün dgs tercihleri için olan duyuruyu açmıştık
  2. geçen sene çalışırken marmarayı hayal ederek çalıştım hep netlerim tutmasa bile.dgs de hadi marmara hadi diyerek işaretledim optik forma cevaplaırmı.sonrasında tercih yaparken de marmara olmasını isteyerek tercih etmiştim.ve hedeflediğim oldu çok şükür.olmayadabilirdi.nasip birazda.ama bence öncelikle sen hedefine yürü.olsunda ne olursa olsun diye düşünme.

    aslında sende böyle düşünüyorsun bence ama tercih heyecanından insan farkında olmuyor.herşey gönlünce olur umarım.inşallah hedefine ulaşırsın..
  3. işte böyle düşünme bence.yerleşeyim başka birşey yok demiştim bende.ama yerleştiğin okul gerçekten önemli.ben marmaraya yerleştim.yerleşmeden önce aöf olsa yeter diyordum.ama şimdi iyiki diyorum marmara olmuş.çünkü gerçekten insanın istediği okulun olması,eğitimin kalitesi çok önemli.emek harcadın ve en iyisini hakediyorsun.istediğin neyse onu hakediyorsun.öyle istemelisin bence.çalışırken,sınavda soruları çözerken hatta tercih yaparken bile hedefimiz neyse ona daha yakınız diye düşünüyorum ben.
  4. destan olması çok daha iyi kafamdaki soru işaretleri gidiyor aslında sakaryayı yazacağımdan sormadım tercih etmeyi düşündüğüm bikaç okul var puanı benden yüksek sakarya gibi ama sıralamalarımız arasında pek fark yok genel olarak ege bölgesi aöf birde çomü tercih edicem yerleşeyim başkada dileğim yok
  5. cevabım biraz destan gibi oldu ama 4 sene boyunca dgs ye hazırlanmış ve heyecanını çok iyi anlayan biri olarak bunları yazamadan edemiyorum maalesef.. geçen sene tercihlerimi yaparken Tasarı diye bir dersane var oraya gitmiştim.oradaki hocamdan fikir almıştım.
    umarım herşey gönlünce olur.sormak istediğin başka birşey olursa lütfen sor.seni en iyi anlayanlardanım.bunun için sorularına içtenlikle cevap verebilirim.. sevgiler
  6. sanırım bu sene puanlar düşmüş.sıralamana ve puanına bakarak bu kanıya vardım canım.yani sakaryanın puanına bakarsak dgs'de 1 puan bile çok önemli.ama sıralaman gayet iyi bence.ama şöyle bir durumu gözden kaçırmamanı tavsiye ediyorum:senin puanın 228.920.sen bu puanla sakaryayı tercih ettin diyelim.puanı senden daha yüksek olanlarda sakaryayı tercih ettiğinde sen onların gerisinde kalıyorsun maalesef.ama belli de olmaz çünkü geçen sene puanlar bayağı düşmüştü.marmaranın 246 olan puanı 241 e düşmüştü.puanlarda oynama olursa bilemem.benim fikrim böyle canım.sen bence bir uzmana danışsan çok daha sağlıklı bilgi edinirsin diye düşünüyorum.bir de daha önceki yıllardaki yerleşme puanlarına da bakabilirsin.kaç puanla nerelere yerleşmişler.en küçük en büyük puanlı yerler..bunların istatistiğini yapmalısın.ve kesinlikle sırf yerleşmiş olmak için bir üniversiteyi tercih etme.mesela doğuya gidemeyeceksen oradaki bir üniversiteyi kazanmak sana birşey ifade etmez.
  7. iyilik diyelim şükür dgs puanım 228.920 soralamam 13.929 bugün incelerken dikkatimi çekti geçen yıl sakarya üni. okul öncesine yerleşen arkadaş230.744 puan ve 13.212 sırada aramızda çok fark yok gibi hatta sanki ben bu puanla ondan daha iyiyim puanım ondan daha düşük ne dersin yerleşirmiyim
  8. merhabalar.iyiyim sağolun.siz nasılsınız??
  9. nasılsınız
  10. merhaba..
    tabiiki sorabilirsin..
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 15

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş