serkan Ve ecebegüm Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

serkan Ve ecebegüm Arasında Konuşma Yapılıyor

3 Ziyaretci Mesajı

  1. birde unutmadan hocam daha önce dediğim gibi illerin uygulamaları arasındada farklılık oluyo.aslında aynı semineri alıyorlar ama farklı şeyler anladıkları için herhalde bağzı uygulama farklılıkları oluşuyor.siz müdürlüğünüzün muhasebe biriminden bilgi alsanız mesuliyeti kısmende olsa üzerinizden atmış olursuuz, zaten mizanlar il muhasebe tarafından onylanmadıkça bakanlığa gitmiyor..
  2. merhaba hocam yerinde kalacaksa ile neyi kastettiniz anlamadım ama eğer 580 geçmiş yıllar olumsuz faliyet sonuçları hesabını kullanıyorsanız o meblayı sol sütüna yani borç hanesine işlemelisiniz.yapmış olduğunuz diğer kalemler ile 580 kaleminin toplamını banka hesabının alacak bölümüne işlemelisiniz gelirlerinizin toplamı borç bölümünde olmalı.bunlarla birlikte genel toplamda kuruş sektirmeden en sondaki borç ve alacak turtarları birbirine eşit olur.kuruş dahi farketse bi yanlışlık yapıyorsunz demktir....
  3. SERKAN HOCAM MERHABA, ÖNCELİKLE YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HESAPLARI SİSTEME İŞLEDİM,GEÇEN YILDAN DEVREDENİ 580 YAZDIĞIM ZAMAN GELİR DEVREDEN KADAR ARTIYOR, YAZMADIĞIM ZAMAN GELİR-GİDER KURUŞ FARKIYLA EŞİT SAYILIYOR.GEÇEN YILDAN DEVREDEN YERİNDE KALACAKSA NEREDE BELİRTEYİM..
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş