nick Ve HALE GAMZE Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

nick Ve HALE GAMZE Arasında Konuşma Yapılıyor

8 Ziyaretci Mesajı

  1. rica ederim
  2. Teşekkür ederim.
  3. merhabalar,daha önceki müdürünüz istememiş olabilir ama yönetmeliğimizde bu konu ile ilgili madde acık ve net şekilde söyle der;

    Özel Gün ve Bayramları Kutlama Etkinlikleri

    Madde 50- Özel gün ve bayramlar, okul öncesi eğitim kurumlarında çocukların yaşlarına, gelişimlerine ve eğitim programlarına uygun olarak sınıf içi etkinlikler ile okul merkezli olmak kaydıyla eğitim etkinlikleri şeklinde düzenlenir.
  4. İyi akşamlar Gamze hocam İlköğreti haftası ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramına anasınıfı öğrencileri katılmıyor diye biliyorum ve daha önceki çalıştığım okulların müdürleri de istemedi ve siz 23 nisan şenliklerde zaten çıkıyorsunuz gerek yok demişlerdi ama bu seneki atandığım okuldaki arkadaşlar senden önceki anasınıfı öğrt.yaptırmıştı diyorlar böyle bir zorunluluğumuz var mı?
  5. rica ederim.
    kolay gelsin.
  6. iyi günler arkadasım.
    dün akşamüstünden beri sitemiz bakımdaydı,yedekleniyordu,yani kapalıydı.
    bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    bilgilendirme için teşekkürler.sizede kolay gelsin,iyi çalışmalar..
  7. İyi günler hocam dün siteye giriş saatim 06:15 olarak görünüyor ama ben o saatte sitenizi ziyarette bulunmadım kim girdi bilmiyorum şifremi profil sayfamdan değiştirdim inşallah kurallara aykırı bir durum yaşanmamıştır.Bilginiz olsun.İyi çalışmalar kolay gelsin.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş