HALE GAMZE Ve gamsee Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

HALE GAMZE Ve gamsee Arasında Konuşma Yapılıyor

6 Ziyaretci Mesajı

  1. Yeni yılın; kellere saç, hastaya ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, sizlerede bol bol para, mutluluk ve sağlık getirsin inşallah... Herşey gönlünüzce olsun, olmasada sallayın gitsin, daha 2012 vaaaar, 2013 vaarrr...
  2. rica ederim canım,iyi geceler..
  3. Çok teşekkürler Gamze Öğretmenim Balıkesirde hocam size yarın adres bilgilerini yollayacağım. Tekrar çok teşekkürler. iyi geceler
  4. Merhaba arkadasım,
    rica ederim,faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize.
    o arkadasınız hangi sehirde bilmiyorum ama bana ad-soyad-adres bilgilerini bana gönderirseniz.kendisine postalayabilirim.iyi akşamlar.
  5. Merhaba Gamze Öğretmenim güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Benim sizden bir ricam olucak. Anadolu Ateşi Ateş Dansınızı şehir dışından bir hocam çok beğenmiş Küçükçekmecede bir anaokulunda bulunduğunuzdan benden sizinle iletişime geçip geçemeyeceğimi, gösteri cdnizi alabilip alamayacağımı sordu. Bende size mesaj atıyorum. Olumu yada olumsuz bize bir cevap verirseniz çok sevinicez. Teşekkürler.
  6. Merhaba Gamze öğretmenim güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Benim sizden bir ricam olucak. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam. Anadolu Ateşi Ateş dansınızı şehir dışından bir hocam çok beğenmiş sizinle iletişime geçip gösteri cd nizi alıp alamayacağımı, Küçükçekmecede bir okulda olduğunuz için sizinle iletişime geçebilip geçemeyeceğimi sordu bende size mesaj atıyorum yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. Geri dönüş yapmanız dileğiye. Teşekkürler.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş