fatma_12 Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

fatma_12 Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor

8 Ziyaretci Mesajı

  1. teşekkür ederim.
  2. Merhabalar
    Nasıl yardımcı olmazlar bu iş için Ama tabi onlarında bagaj kapasiteleri kısıtlı, belki hepsini bir değil az az gönderseniz? Tanıdığım yok malesef fakat Urfa da ekibimizden Cihan Çağlayan ve Gülbin Hicri var. Onlarla bir irtibata geçin. Belki tanıdıkları olabilir.
  3. merhaba hocam daha öncede bu konuyla ilgili sizi rahatsız etmiştim şimdi tekrar ediyorumbenim elimdeki kitapları vereceğim onlardan yararlanacak bir yer buldum fakat şanlıurfada bu yer.bende çeşitli otobüs firmalarıyla görüştüm hiçbiri bu hayır işinde bana yardımcı olmadılar.2 3koli bu kitaplarım kargo ile göndermeye kalksam maliyeti biraz beni aşıyo.eğer sizin tanıdığınız varsa göndermede yardımcı olurmusunuz.
  4. Hocam siz isterseniz siteye konu açın yine de. İdareci arkadaşlarımız ya da öğretmen arkadaşlarımız, sınıflarına olmasa bile okullarının ihtiyacı varsa, isteyebilirler. Bende araştırırım. İlginize teşekkürler
  5. merhaba hocam.benim evimde ilköğretimdeki çocukların işine yarayabilecek kitap ansiklopedi v.b kitaplar var.int.te baktığımda çoğunlukla anasınıflarına yardım bekliyolar.benim kitaplarım bi üst kademeye uygun.eğer sizin bildiğiniz kitap eksiği olan okul varsa bu kitapları onlara ulaştırmak isterim.
  6. Öğretmenim,
    Cevap verilmemesi dikkate alınmadığı anlamına gelmez. Başvurularınız bende saklıdır. Temsilcilik sistemimiz ile ilgili çalışmalar tamamlanığında size geri dönülecektir. İlginize çok teşekkür ederim.
  7. hocam gerçekten bişeyler yapmak, faydalı olmak istiyorum.önceden de bilgilerimi göndermiştim cvp alamamıştım.inş.şimdi cvp verirsiniz..
  8. İSİM SOYİSİM:fatma koça
    GÖREV YAPTIĞI OKUL:haznedar abdi ipekçi ilköğretim okulu
    ADRES:güven mah.posta cad.yücel sok.no\23\10 güngören\İSTANBUL
    CEP TELEFONU:05366446000
    MSN VEYA MAİL ADRESLERİ:[email protected]
    ŞEHİR:İSTANBUL
    İLGİ ALANLARI/YETENEKLERİ:aile katılım çalışmaları.velilere çeşitli konularda bilgiler vermek.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş