_mülteci_ Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

_mülteci_ Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. canım rica ederim, moral vermek için değil, gerçek bu. rahat ol. bu yıl kpssye çok çalış ve iyi bir puan almaya bak. mutlu bayramlar Nevracığım.
  2. canımm çok teşekkür ederim bunu duymaya çok ihtiyacım vardı,herşey güzel olacak inşallah tekrar teşekkürler ve iyi bayramlar
  3. canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, biliyorum ki herkesin kafası karışık. canım sizde çok şanslı olacaksınız. bundan sonraki yıllar zorunlu eğitim nedeniyle okul öncesinin altın çağı olacak. 2014e kadar kademeli olarak zorunlu eğitime geçiilecek, ve bundan sonra sınıf öğretmeni nasıl zorunlu ise okul önceside öyle olacak. bundan sonraki yıllar daha güzel olacak canım benim, rahat ol.
  4. merhaba meltem hocam biraz geçte olsa bayramınız kutlu olsun

    baktım,gördüm,okudum ki atamalar konusunda elinizden geldiğince herkese yardım ediyorsunuz emekleriniz için teşekkürler.peki 2010 kpss atamaları içinde fikriniz var mı ? ben 4.sınıfa geçtim atamalar ve kpss konusnda okadar ümitliydim ki ama şu son durum hevesimi çok kırdı inanın çok üzülüyorum keşke bu yıl mezun olma imkanım olsaydı diye sizce seneye de atamalar bu seneki kadar olmasa bile geçtiğimiz yıllara oranla fazla olur mu ? kusura bakmayın çok soru sordum galiba, biraz olsun umuda ve teselliye ihtiyacım var bu konuda,yardımcı olacağınızı bildiğim için size yazdım umarım rahatsız etmemişimdir.şimdiden teşekkür ederim.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş