zeysi Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

zeysi Ve Meltem YANIKOĞLU Arasında Konuşma Yapılıyor

2 Ziyaretci Mesajı

  1. (devamı):
    Mali hükümler madde 16' da ayrıntılı açıklanmıştır.Muhasebeci tutmanıza gerek yok, ben müdür yardımcısı iken yazışma/muhasebe işlerini ben yürütmüştüm. Siz kendiniz yapabilir, md. yardımcısı ya da başka bir personeli görevlendirebilirsiniz. Kimi görevlendirirseniz, % 2 lik payı ona verirsiniz. Kulüp açarken yapmanız gereken, MEM' e okulunuzda çocuk kulübü açmak istediğinizi belirten bir üst yazı yazmanız ve yazıya velilerinizin başvuru formlarını ekleyerek göndermenizdir. Daha sonra MEm açma onayı verecektir. Kulüp için öğretmen görevlendirip, yine MEM' e hangi öğretmeni görevlendirmek istediğinizi yazıp, öğretmen onayı alacaksınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yönetmeliği okursanız kafanız netleşecektir; http://www.onceokuloncesi.com/cocuk-...4-a-95659.html
  2. Merhaba Öğretmenim,
    Yeni göreviniz hayırlı olsun. Çok bir zorluğu yok, gözünüz korkmasın. Aslında yönetmeliği okursanız, sorduğunuz tüm soruların cevabı açıkça yazılı. Ben elimden geldiğince cevaplama çalışayım. Kulüp saatiniz 3 saati aşıyorsa dinlenme saati yapabiliyorsunuz.
    Sabah mı, öğlen mi olması mantıklı diye sormuşsunuz. Biz 2 yıldır, saat 15.30' dan sonra 2 saatlik kulüp yapıyorduk. Bu yıl sabah kulüp, öğlen normal eğitim (öğleci) yapacağız. Çünkü okulumuzda öğleciye talep daha fazla, dolayısıyla öğleden sonraya kulüp yapacak sınıfımız yok. Bu sebeple biz sabah yapacağız. Bu durum sizin okulunuzun şartlarına göre değişir. İster sabah, ister öğlen yapabilirsiniz. Çocuk Kulüpleri okul bütçesinden tamamen ayrıdır, hizmet alımları da buna göre yapılır. öğretmen toplanan ücretin %45' ini, kulüp yönetimi % 12' sini alır.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş