zuzu1905 Ve filiz1981 Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

zuzu1905 Ve filiz1981 Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. merhaba hocam.. ben yarın Adana'ya geliyorum.. herhalde Salı günü göreve başlayabileceğim.. Haftasonu ev bulma durumumuza göre değişir.. Umarım en kısa zamanda görüşürüz.. Hoşçakalın..
  2. kararnameler duyduğuma göre Tokat milli eğitime gelmiş.. herhalde sizinki de gelmiştir. Benim göreve başlama tarihim karışık.. biz büyük ihtimalle haftaya ev aramak için adanaya geleceğiz.. sonra tekrar dönüp ilişik kesip geri geleceğiz.. ev işi de hehalde toki olacak.. okul müdürü iyiymiş duyduğuma göre.. hayırlısı olsun hakkımızda.. yakında görüşürüz inşallah..
  3. benim adım filiz evet.. tanıştığımıza memnun oldum hocam.. okul 8.tercihimdi. ben boluluyum, eşim adanalı.. okulun yerini internetten öğrendim. ama sanırım ev bulmakta sıkıntı yaşayacağım bir yerde.. biz kaloriferli bir ev arıyoruz o civarda sanırım zor.. ama uzakta da olsa evi bulmam lazım, 2 yaşında bir oğlum var, kışın klimada sıkıntı yaşamak istemiyorum..bakalım hayırlısı.. siz adanalımısınız hocam? okul duyduğuma göre adanada ilk 20ye girermiş.. umarım iyi bir idareyle güzel bir yıl geçiririz..
  4. hocam merhaba.. artık tanışabiliriz herhalde.. aynı okula tayinimiz çıktı demek.. çok şaşırdım ve çok sevindim hocam.. umarım beraber çok güzel bir eğitim veririz..
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş