Meltem YANIKOĞLU Ve Hel Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Meltem YANIKOĞLU Ve Hel Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. Merhabalar Hocam,
    Evet biz kaldırmak durumunda kaldık şimdilik. Farkındaysanız son zamanlarda sitemiz yoğunluğu kaldıramıyor, sık sık kapanıyordu. Bu tip eklentiler ekstra yük bindirerek sistemi kastığı için geçici bir süre iptal ettik. Çalışmalarımız sürüyor. Kısa zamanda tekrar yayında olacak hocam. İlginize çok teşekkür ederiz.
  2. Merhaba Meltem Hanım. Anasayfada yeni konuların başlıkları geçiyordu. 3 gündür göremiyorum. Neden acaba? Eğer sizler isteyerek kaldırdıysanız ben üzüldüm. Çünkü çok memnundum
  3. Hocam bazı evraklarınızın teslim edilmesi gerekiyor işlemlerinizin yapılabilmesi için. Siz diğer evraklarınızı teslim edin, diplomayı okuldan almadığınızı, ekim ayı içinde alıp teslim edeceğinizi söyleyin. Bir sorun çıkmaz. Başarılar dilerim.
  4. Merhaba Meltem hanım. Ben bu yıl aöf 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği lisansımı tamamladım. Diplomamı ekim ayında alacağım. Ücretli olarak devlet anaokulunda göreve başladım. Ancak söylediğim gibi diplomamı ekim ayında alabileceğim. Girişimi dün yapmışlar. Şimdi evrakları teslim etmem gerekiyor. Diplomayı aldığım tarihte (ekim) evrakları teslim etsem bir sorun olur mu?
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş