Meltem YANIKOĞLU Ve TURKUAZ-E Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Meltem YANIKOĞLU Ve TURKUAZ-E Arasında Konuşma Yapılıyor

10 Ziyaretci Mesajı

  1. hocam kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin...
  2. rica ederim hocam ne demek
  3. Teşekkür ediyorum canım
  4. MELTEM HOCAM BİR KAHVE SEVER OLARAK SİZİN DİKKATİNİZİ ÇEKECEKTİR BU KONUbu konuyu açarken aklıma siz geldiniz
    http://www.onceokuloncesi.com/damla-...848#post307848
  5. çok teşekkür ederim hocam çok haklısınız sanırım evet bilgisayar kullanmanın etkisi var çünkü bilgisayar kullanmaya başladıktan sonra arttı ağrılarım benimde ama nasıl azaltırım bilmiyorum henüzsizede allah şifalar versin inşallah
  6. canım benim bilgisayar kullanımını azalt, hatta tamamen bırak bir süre. en çok etkileyen o inan. ben bırakır bırakmaz çok fark etti ağrılar. bırakmak çok zor ama o ağrıyı çekmektense değer. gerçi senin daha ilerlemiş ama yine de dikkat et, dr un önerilerine uy canım. inşallah atlatırsın. Allah şifa versin inşallah.
  7. hocam benim pek iyi sayılmaz,hala devam ediyor ağrılarım ve artarak devam ediyor geçeceğini hiç sanmıyorum...bu hafta tekrar doktorda randevum var ne olur nasıl olur bilemiyorum
  8. merhaba canım benim. egzersizleri bir süre yaptım ve drun önerdiği gibi tam istirahat uyguladım. bilgisayardan özellikle uzak durdum. şuan iyiyim. başlangıcında yakalamam şans oldu. ama hala kendini ağrılarla, uyuşuklukla hissettiriyor. "ben burdayım, ona göre, dikkatli ol" diyor yani. sen nasılsın canım?
  9. hocam nasılsınız?tedavinize başlayabildinizmi?
  10. Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... ;)
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş