Raskolnikov Ve HALE GAMZE Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Raskolnikov Ve HALE GAMZE Arasında Konuşma Yapılıyor

6 Ziyaretci Mesajı

  1. bunları fark edip yazan siz olduğunuz için sizin istekler olarak nitelendirdim.
    aynı dili konusmaya başladığımıza sevindim.
  2. Teşekkür ederim tekrar. Ancak bunları benim isteklerim olarak görmezsek sevinirim. Sitenin gereksinimleri diyelim. Bunlar gerçekleştiğinde boyum uzamayacak ya da maddi bir kazanç elde etmeyeceğim
  3. rica ederim,fakat dediğiniz gibi bunları düzeltme yetkimiz olsaydı zaten teknik yetkili arkadasımıza iletiriz mesajı yazmazdım, gerekeni yapardım.
    teknik yetkili arkadasımızada isteklerinizi ilettim,siteye giriş yapınca zaten görecektir.
  4. Teşekkür ederim. Ancak dediğim gibi forum yöneticilerinin online olduğunu gördüm. Sürekli aktifsiniz. Okuduğunuzu da biliyorum. Ama birçoğu panel yetkilisi için onların. Yani siz okusanız da düzenleyemeyeceğiniz için bir şey demenize gerek yok. Hoş teknik yetkilinin de bir şey demesine gerek yok. Ben gördüğümü yazayım. Düzeltilmesinin gerektiği düşünülürse düzeltilir zaten
  5. madem cevap beklemiyorsunuz,niye yazıyorsunuz anlamadım.
    cevap yazıyorum çünkü sitemizin dahada iyi olabilmesi için fark edip bizimle paylaştığınız düşüncelerinizi ve harcadığınız zamanınızı boşa harcadığınızı düşünmemeniz için sahur vaktindeki kısıtlı zamanımı size kısa yoldan cevap vererek harcadığımı fark etmenizi isterdim.
  6. Copy-paste ?
    Ben 5 dk. boyunca cümle kurup, yazmaya emek veriyorum site için. Siz kopyaladığınız bir yazıyı hepsine yapıştırıyorsunuz.
    Ben bir yönetici cevabı beklemiyorum ki konulara. Hiçbir şey yazmamanız, bunu yapmanızdan daha iyi benim için.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş