Raskolnikov Ve yeliz81 Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Raskolnikov Ve yeliz81 Arasında Konuşma Yapılıyor

6 Ziyaretci Mesajı

  1. hımm olabilir tabi..
  2. Farkındayım. Şu 'Piraye'ye sinir oldum. Ondan yapıyorum (: Hatta Musa Bey de 'Haşim Ağa'ya benziyor olsa gerek. Biri Diyarbakırlı biri Antepli.
    100 sayfada 4 kere evlenme teklifi alır mı ufacık bir kız ya? Canan Tan'ın evlilik konusunda saplantıları olduğunu düşünmeye başladım açıkçası.
  3. bu daha çook Canan Tan'ıın romanlarına bağlanıyor ama
  4. Nereye yasak, öyle bir kural yok. Zaten, arkadaşım küsüp gitmeseydi o cinayetli bir şeyler yazacaktı. Sizin gibi gerilimsevengillerden o da (= Ama küstürdüm galiba.
    Vallahi ben Grange, Tess Gerritsen, Agatha filan anlamam, mis gibi Dostoyevski, Tolstoy dururken . eheh. Rusya'ya bağlıyacağım o hikayenin sonunu.
  5. e sizde korku filmi gibi başladınız hikayayee ben şimdi şöylee cinayetli asmalı kesmeli deşmeli şeyler yazmak isterdimm,hevesim kursağımda kaldıı..malumunuz sitemizde bunlar yasak yasakkk..pembe şeyler bulmak lazımm tez vakitt..buyrun bekliyoruz
  6. Nolmuş o rüyada ya (: Valla ben yazamıyacağım. Konudan uzaklaştırayım dedim. Yok olmadı. O kabusta büyük bir şeyler görmek zorunda. Okur böyle bekler artık (=
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 6 of 6

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş