Musa BAL Ve Neslihan KILIÇ Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Musa BAL Ve Neslihan KILIÇ Arasında Konuşma Yapılıyor

2 Ziyaretci Mesajı

  1. inceliğiniz için çok teşekkür ederiz hocam. bu tür düşünceleriniz bizi motive ediyor. iyi çalışmalar dilerim hocam. başarılar.
  2. O kadar güzel bir site hazırlamışsınız ki sizi ve ekibinizi gönülden tebrik ediyorum.Sitenizi yazın gördüm ve hemen üye oldum.Paylaşımda bulunmaktansa daha çok teşekkür edip yorum yaparak katkıda bulunuyorum.Çünkü o kadar mükemmel şeyler var ki ben paylaşım yapmaya utanıyorum doğrusu ve kendimi inanılmaz eksik hissediyorum.Sınıfımı tamamen siteden alıntı yapıp üzerine kendim az biraz ekleyerek süslüyorum.Ve siteye her baktığımda ben neden bunları düşünemiyorum diye hayıflanıyorum doğrusu.Sınıfımın adını neredeyse önce okul öncesi bırakacağım. (: Çünkü sınıfımda çok emeğiniz var. (:Allah razı olsun.İyi ki varsınız teşekkürler.
    NOT:Bizim ülkemizde genelde olumsuzluklar görünür ve söylenir.Ben öylelerine inat her daim beğenilerimi iletirim.Zaten bu site için beğenmeme durumu da söz konusu değil.Yöneticilerden kime yazsam diye bakınırken sizi aktif gördüm ve en iyisi direkt BAŞKANa söylemek olur diye düşündüm.Çok uzattım lafı kusurabakmayın.
    İyi geceler.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş