Musa BAL Ve elif_havin Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Musa BAL Ve elif_havin Arasında Konuşma Yapılıyor

3 Ziyaretci Mesajı

  1. ayrıca insanların karşı tarafı dinlemeden acımasızca yorum yapmaları çok üzdü beni
  2. evet hanımefendinin bahsettiği etkinliği netten aldım bunu kendisinede belirttim ama telif hakkını elinde bulundurmadığı halde bu sitede hakkımda hırsız vb. tabirleri kullanması çok çirkin etkinliğini kimsenin yapmasını istemiyorsa nette paylaşmasın etkinliği yapanlara nette eşiyle birlikte küfretmesin. bu hanımefendiye ilgili tarafı tabii siz bişey yapamazsınız ama eğer bu paylaşımen kısa sürede siteden kaldırılmazsa savcılığa site
    ,bu bayan ve altında (içinde ismim geçtiği için)hakaret içeren yorumları yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağımı bilmenizi isterim. konuyu bu noktalara gelmeden halledeceğinizi ümit ederek şimdiden ilginize teşekkür ederim.
  3. mrb musa bey ben sizi 10-11-2011 tarihinde ftmaA adlı üyenizin öğtmn etkileşmindeki paylaşımı nedeniyle rahatsız ettim öncelikle kusura bakmayın bu gün rastgele google gönül çetin sarıdağ diye yazdım ve adıma bu kişinin yapmış olduğu paylaşımı gördüm.öncelikle bilişim yasalarında hiçkimse gerekçe ne olursa olsun mahkeme kararı olmadıkça bir başkasının kimliğini açıkça yazıp hakaret içeren( hırsız)gibi paylaşımlarda bulunamayacağını hiçbir site yöneticisinin bu paylaşımı yayınlama hakkının bulunmadığınız bildiğinizi düşünerek gayri ihtiyari bunun yayınlanmasına izin verdiğinizi düşünüyorum( yönetim olarak )
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş