Mitinge Davet)

Merhaba Arkadaşlar kpss’nin açıklandığı ilk saatlerden itibaren sabahlara kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda 500 kadar kişiye ulaştık ve bunlar arasından Ankarada toplanacak bir grup oluşturduk.Bu temsil grubu pazartesi günü bir araya gelecek ve çeşitli sivil toplum örgütlerinden destekler isteyeceklerdir.(Hiçbir siyasi grup ile bağımız yoktur ve onlardan siyasi bir beklenti içinde olmamaları karşılığında yardım talebinde bulunulacaktır.)Bu bağlantılar sonucunda çeşitli meclis grupları ve milletvekilleri ile görüşülecektir.Tv kanalları ile irtibat sağlanıp miting sonrasında bir tv programı düzenlemeleri istenecektir.Ankara valiliğine dilekçe verilerek miting alanı ve saati tespit edilecektir.

Miting gününden haberdar olmanız için göndereceğimiz iletileri takip etmenizi ve mümkün oldğunca çok arkadaşınızı grubumuzdan haberdar etmeniz son derece önemlıdır.

Sesiniduyur.org sitesi yeni bir miting organize ediyor. oradan hareketle birleşerek önce yerel olarak en sonunda da Ankara'da büyük bir miting düşünüyoruz.. Sizler de destek verin lütfen..

Miting Konuları: Her ile üniversite, Mezunların istihdamı, işsizliğe kayıtsız kalan hükümet, Eğitim sisteminde yozlaşma, 30 bin sıfır

MEMURLARNET