2013 KPSS Sonrası - Sayfa 3


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

2013 KPSS Sonrası

  1. #21
    aselllll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Ekim.2009
    Mesajlar
    4
    @aselllll







    Alıntı Burcu BAŞKAL (burcudeu) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş çok fazla çalışmadan 71 puan aldığından dolayı mezuniyet durumunu sordum çünkü o puan genelde 1 sene çalıştıktan sonra alınabiliyor.

    bende aöf mezunuyum arkadaşım bu sene mezun oldum ve artık son 2 senedir aöf çıkmış sorularının tam tersine çok daha farklı paragraf aralarından sorular soruyor.Bu da tüm kitabı bilmeyi gerektiriyor.
    Örgün eğitim ardından dikey geçiş ile aöf kazandım ve şunu söyleyebilirim örgünde gördüğüm eğitim sınavlar vs aöf yanında gerçekten hiçmiş


    Önlisans ile 4 yıllığı kıyaslayarak sanırım hiçmiş diyorsun ama belirtmek isterim bende dgs ile marmarayı kazandım, sabahlara kadar ödevler, projeler, sunumlar, tez yazmak vs. Diye uzun bir liste yazabilirim buraya.. Ön lisans ewet bir hiçmiş diyebilirim bende sizin gibi..

    Tekrar söylemek isterim yanlış anlaşılma olmasın biz bu şartlar altında mezun olmaya çalışırken birinin çıkıpta eğitimin tanımnı yapamıyolar aöf nekar kaliteli demesi olmaz, olmamalı..

    Benim arkadaşlarımda aöf mezunu, hiç bir muhabbette böyle bi ayrıma gitmedik, puan yetmemiştir, şartlar aöf gerektirmiştir vs. İşin içine kaliteyi katmak boş eleştiriden başka bişey değil..

    Haklı olarak bende sorarım o arkadaşa, örgündeki eğitimi gördün mü, hocalardan bu konuda ders aldın mı, tecrübelerine şahit oldun mu, üniversite hayatın boyunca orjinal şiirler, şarkılar yazdın mı, piyasada olmayan bi deneyi tasarlayıp bunu etkinliğe dönüştürdün mü diye bu listede bundan çok daha farklı ve zor etkinliklerle uzar gider...

    Bi öğretmen adayına örgün eğitimin kalitesi hakkında hemde öylesine büyük üniversitelerimizin adını yazarak karşılığında kaliteden bahsetmek , bence onların değil bu yorumu yapan arkadaşın kalitesini gösterir..

  2. #22
    aselllll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Ekim.2009
    Mesajlar
    4
    @aselllll







    bende forumlarda tartışma yapan bi insan değilim.. kaç kere yazdım hala anlamamışsınız, derdim aöf-örgün meselesi değil.. Örgünde okumamış biri olarak kaliteden bahsetmeniz hepsi bu..
    ama siz yine ilk mesajda olduğu olduğu gibi işin işine başka şeyleri (başarı puanlarını falan) katmışsınız.. benimde ortaöğretim başarı puanım 98 küsürdü.. yanlış yönlendirmeler sonucu önlisas okudum.. 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptım.. Dgs ile marmarayı kazandım.. ne oldu şimdi başarılarımızı yazınca konumuzla ne alakası var..

    halkla ilişkiler ile öğretmenliği kıyaslayacak kadar bilgisiz değilim.. ben orada sadece sınavların nası olduğunu belirttim.. tıp fakültesi bilmem ne olayı başka taraflara çekmeniz gerçekten gülünç oluyor..

    yok sınıfınızda bilgi birikiniz demişlerde bilmem ne.. bırakın bu işleri.. bizde dershaneye gidiyoruz.. ne yani bende şimdi forumda bana sorulan bi soruya "sınıfın yarısı aöf, denemelerde sürünüyolar, örgün ne kadar kaliteli" mi yazayım.. bu ne saçma bişey böyle...

    Aöfde bu kadar kaliteli eğitim veriliyor mu demişler ! pardon ama size eğitimi kim veriyor.. Aöf hocaları artık eve mi geliyor ? çünkü benim bildiğim kitapları ezberleyerek sınavlara giriyorsunuz.. Bu kadar saçma bir soruyu size soracak bi insan olduğunu gerçekten düşünmüyorum.. Çünkü Aöf eğitim falan vermiyor.. Siz gidip ders kitaplarınızı alıyorsunuz, sonrada kendiniz ders çalışıyorsunuz.. ben burada bi eğitim görmüyorum.. bu yüzden bunu size diyen biri varsa gerçekten okulu bıraksın.. Aöf bu kadar kaliteli eğitim veriliyor mu gerçekten komik..

    her seferinde işin içine başka şeyleri katmanız aklıma çok güzel bi sözümüzü getirdi. "kedi uzanamadığı ciğere...." hesabı sizinkisi...

    aslında size denilecek daha çok şey var ama şu yazdıklarınızdan sonra anladım ki... neyse.. iyi günler..

  3. #23
    aselllll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Ekim.2009
    Mesajlar
    4
    @aselllll







    ya ne kadar çocuksunuz siz.. Ne kadar eleştiriye kapalısınız.. Sİz kpss kazansanız ne olur.. kazanmasanız ne olur.. Alt yapıdan mı bahsediyorsunuz.. Bu foruma kaç yıldır üyeyim yazılanları okurum sizin gibisine rastlamadım doğrusu.. Eee tabi sizde bir Aöf mezunuz olacak o kadar dayanışma.. hata bende kitap ezberleyip öğretmen olmaya çalışanlara dert anlatmaya çalıştım..

YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

Benzer Konular

  1. 27 Nisan 2013 / 44. Önce Okul Öncesi Denizli Semineri Sonrası Yorumları
    Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 16.Haziran.2013, 22:58
  2. 28 Nisan 2013 / 45. Önce Okul Öncesi İzmir Semineri Sonrası Yorumları
    Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 16.Haziran.2013, 22:58
  3. 2 Haziran 2013 / 51. Önce Okul Öncesi Kayseri Semineri Sonrası Yorumları
    Konu Sahibi Meryem DURMUŞ (ermer) Forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 03.Haziran.2013, 10:15
  4. 25 Mayıs 2013 / 50. Önce Okul Öncesi Konya Semineri Sonrası Yorumları
    Konu Sahibi Emine TURAN TUNÇ Forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 29.Mayıs.2013, 14:20
  5. 17 Mart 2013 / 39. Önce Okul Öncesi Ankara Semineri Sonrası Yorumları
    Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum SEMİNERLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 18.Mart.2013, 23:42

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş