UDEMKO Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Disiplinlerarası Erken Müdahale Kongresi 2012 1Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Erken Müdahale

Sevgili Meslektaşlarımız,

Özel Eğitimciler Derneği,Türkiye'de özel eğitim diplomasına sahip ve özel eğitim alanında çalışanların üye olduğu bir meslek derneğidir. Türkiye'de 2004 yılından beri faaliyet gösteren ve çeşitli illerde şubeleri olan Özel Eğitimciler Derneği, bugüne kadar pek çok ulusal toplantı, seminerin yanı sıra 17. Ulusal Özel Eğitim Kongresini düzenlemiştir.

Derneğimiz, özel eğitim alanının disiplinler arası bir bilim dalı olduğu vurgusundan hareketle şimdi de özel gereksinimli ya da risk altında olan çocuklar ve ailelerine yönelik erken müdahale/eğitim alanında çok değerli meslektaşlarımızın katılımı ve desteğiyle uluslararası katılımlı bir erken müdahale kongresi düzenlemektedir. Özel Eğitimciler Derneği olarak erken müdahale alanında çalışan siz değerli bilim insanlarını bir araya getirme onurunu taşımak derneğimiz için tarihi bir görev olacaktır.

Ülkemizin, seçkin bölgesi Antalya'da bilimi, tarih ve kültürel zenginliklerimizle buluşturacağımız kongremize katılımınız ülkemizde erken müdahalenin gelişimine güç katacak ve önemli bir dönüm noktası olacaktır.

Erken müdahale alanının tüm alanların birlikte güçleneceğine olan sonsuz inancımızla sizleri kongremizde görmeyi diliyoruz. Lütfen, takvimlerinize "1-5 Şubat UDEMKO2012-ANTALYA" notunu yazmayı unutmayın.

Saygılarımızla…
www.udemko2012.org


Özel Eğitimciler Derneği Genel Başkanı
Ercan KARACA

Kongre Eş Başkanları
Doç. Dr. İbrahim H. Diken ve Doç. Dr. Atilla Cavkaytar