TEMA – www.fotoalem.com “Doğada Yeniden Uyanış” Fotoğraf Sergisi,

Profilo Alışveriş Merkezi’nde Açılıyor

TEMA Vakfı ve www.fotoalem.com tarafından “Doğada Yeniden Uyanış” ana teması ile bu yıl ikincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen toplam 50 eser, 17 Temmuz – 02 Ağustos 2009 tarihleri arasında İstanbul Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi’nde fotoğraf severlerle buluşuyor.

Yarışmaya, ilkbaharın gelmesi ile birlikte dallarda açan tomurcuklardan, kozalarından çıkan kelebeklere, birbiriyle yarışırcasına heryeri renklerle bezeyen çiçeklere kadar doğanın yeniden canlanışını temsil eden 95 fotoğrafçıya ait, Türkiye sınırları içinde çekilen, daha önce bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve sergilenmemiş 604 eser katıldı.

Fotoğraf sanatçıları Emre İkizler, Özer Kanburoğlu, Recep Dönmez, Serhan Oksay ve TEMA Vakfı Yetkilisi’nden oluşan 5 kişilik jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Zeki Akakça “Güne Karşı” adlı fotoğrafı ile birinci oldu. Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, uzun yıllar TEMA Vakfı’nın Denizli İl Temsilcisi olarak görev yapmıştı. Yarışmada Kemal Eminoğlu “Mor Ötesi” fotoğrafı ile ikinci Mete Kışlal da “Kurtçuk” adlı fotoğrafı ile üçüncü oldu. Ödüle layık bulunan 3 fotoğrafla birlikte 47 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Konu: TEMA-Fotoalem “Doğada Yeniden Uyanış” Fotoğraf Sergisi

Tarih : 17 Temmuz – 02 Ağustos 2009

Yer : Profilo Alışveriş Merkezi Cemal Sahir Cad. No: 33 Mecidiyeköy /
İSTANBUL