İZMİR NLP, NLP İZMİR, NLP EĞİTİMİ


(NLP DİPLOMA EĞİTİMİ)

Günümüz insanın gelişime be başarıya olan ihtiyacı geçmişe göre çok daha fazladır. Koşullar artık inanılmaz hızlı değişiyor. Değişime ayak uyduramayanlar doğal seçilimle bir bir seçiliyor. Yarın bugünden daha zorlu geçecek. Başarı yolculuğunda mazeretler bizi kurtarmak yerine sürekli geriye götürecek. Hayatımızda hoşnut olmadığımız senaryoları değiştirmek yalnızca kendi elimizdedir. Yeter ki bilincimizin sınırlarını genişletmenin yollarını keşfedelim ve farkındalığımızı artıralım. Unutmayalım ki bilgeliğin ilk aşaması bilgi sahibi olmaktır.
NLP Bir Davranış Biçimidir… Merak, macera hissi, neyin öğrenmeye değer olduğunu ve iletişimde neyin insanları etkilediğini öğrenme arzusu ile yaşama, kaçırılmaz bir öğrenme fırsatı olarak bakar.

NLP Bir Yöntemdir… Her davranışın uyduğu bir yapı vardır. Bu yapıyı öğrenebilir, değiştirebilir ve modelleyebiliriz. Duyularımızla da hangi davranışın yararlı ve etkili olduğunu anlayabiliriz. NLP kendimizin ve başkalarının dünyayı nasıl anladığını açıklar. Şu an dünyada kişisel gelişim alanındaki en gelişmiş teknolojidir.

NLP Bir Teknolojidir… NLP’ yi öğrenen kişi algılarını ve bilgilerini bir zamanlar imkânsız gibi görünen sonuçlara ulaşmak için organize edebilmeyi öğrenir.

NLP Bilimdir… NLP’ yi oluşturan çalışmalar uzun soluklu çalışmalar sonucu birikimli olarak ilerleyerek ortaya çıkmıştır.

NLP Bir Sanattır… Bunun nedeni mükemmelliği hedeflemesidir. Sanatta da gelişim her zaman sınırsızdır. Beynimizin potansiyelinin hakkını veremiyoruz. Düğmesini açan ve kapayan belki de sürekli başkaları oluyor. Bizim onu kontrol etmemiz gerekirken o bizi kontrol ediyor. Direksiyonu hep başkaları kullanıyor, bizim yerimize yani yaşamımızı hedeflerimize yönlendirmeye çalışmaktan bile aciziz.
NLP, başarıya ulaşmamız için yapmak istediğimiz şeyleri nasıl yapacağımızı, nelere ihtiyacımız olduğunu anlatır.

Eğitimin Detayları:
Eğitimin ismi: SAYGIN NLP diploma. (NLP GİRİŞ)
Eğitimci: Cemal KONDU. ( Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Uzmanı/ Yazar)
Eğitimin süresi: 30saattir.
Eğitimin yeri: nlp İzmir nlp
Eğitimin dili: Türkçe.

(NLP) PRACTİTİONER EĞİTİMİ - NEURO-LİNGUİSTİC PROGRAMMİNG
CEMAL KONDU, NLP Trainer tarafından sunulacak NLP Practitioner Serfitika Programı da duygu ve düşüncelerinizi kontrol altına alarak bunları, hedefleriniz doğrultusunda nasıl kullanacağınızı anlatan bu program, kendiniz ve başkalarıyla daha iyi bir iletişim kurmanızı sağlayacaktır. NLP' yi uzmanlık seviyesine taşıma ilk adım hayatınızı değiştirecek. Her şey sızın kontrolünüzde artık! Şu anda dünyadaki en gelişmiş yöntem. Dünyadaki büyük kuruluşun üst düzey yöneticilerine kadar binlerce kişi bu eğitim programlarına katılarak hayatlarında köklü değişikliklere sebep oldular. Belki de sıra sizde... Bu program NLP’ yi yaşamınıza uygulayarak beyninizin nasıl çalıştığını anlayacak, daha mutlu ve başarılı olmak için onu programlamayı öğreneceksiniz. NLP’ yi kendi gelişiminiz için kullanmayı öğretmektir. NLP tekniklerini ve NLP’nin çıkış noktası olan modellemeyi kendi yaşamınızda yaşamak ve yaşatmak için özel olarak dizayn edilmiş bir program…
Uluslararası INLPTA onayladığı NLP Diploması başta ABD olmak üzere 5 kıtada 35 ülkede geçerlidir. Temel iletişim becerileri, güvenli davranış geliştirme, NLP ile satış ve pazarlama, başarı stratejileri, mükemmelliğin modellenmesi konularını içerir. Sertifika: Katılımcılara Uluslararası Nöro Linguistik Programlama Eğitmenleri Birliğinden NLP PRACTİTİONER sertifikası verilecektir.

İZMİR’DEKİ NLP EĞİTİMLERİ VE SEMİNERLERİ( KURSLARI) İÇİN AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
Saygın NLP & Danışmanlık International, Cemal KONDU -
Sınav Koçu, Keşfet Kendini (Kişisel Gelişim Ve Başarı Portalı)
Hızlı Okuma NLP Teknikleri
Kişisel Gelişim Koçluk
İzmir nlp
NLP PRACTİTİONER EĞİTİMİ


mail: [email protected]

İzmir Nlp, Nlp İzmir, İzmir Nlp Teknikleri, Nlp Sertifika İzmir, İzmir Nlp Yöntemleri, İzmir Nlp Eğitimi, Nlp Eğitimi İzmir, İzmir Sertifika ve Nlp teknikleriyle ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.