Birbirinden Güzel Doktor Fıkraları 3

Tuzlu Kraker

Adam kendini psikiyatristin koltuğuna atıp “Yardım et doktor” demiş, “Kendisimi bisküvi zannediyorum! Bu konuda ne düşünüyorsunuz?”
Ardından doktorla konuşma başlamış:
- Kare misiniz?
— Evet.
— Üzerinizde bir sürü delik var mı?
— Evet... Evet...
— İncecik tuz tanecikleri üzerinize serpili mi?
- Evet, evet, evet!
— İşte şimdi saçmaladınız. Siz bisküvi değil, resmen bir tuzlu krakersiniz!

Psikiyatrist ve Hastası

Psikiyatrist hastayı dinledikten sonra koltuğunda şöyle bir kaykılıp "Sorununuzu halledeceğiz..." demiş, "Hastalığın daha çok başındasınız..."
"Evet… Bildiniz? Aynen öyle…" diye cevap vermiş hastası, "Karaları ve Denizleri daha dün yarattım!"

Deniz Tutmasına Közlenmiş Domates

Adam sevgilisi ile Karayipler'de gemi gezisine çıkmadan önce doktoruna uğrayıp "Beni deniz çok tutuyor" demiş, "Geziye çıkmadan önce ne tavsiye edersiniz?"
"Gemi limandan ayrılmadan önce 6 kilo közlenmiş domates ye..." demiş doktor.
"6 kilo domates? Deniz tutmasını önler mi o?"
"Hayır, önlemez" demiş Doktor, "Ama domatesin kırmızısı köpük köpük mavi dalgaların üzerinde çok hoş bir görünüm verebilir!"

Garson Hasta

Garson birden fenalaşınca hemen restorana bir ambulans çağrılmış ve sirenlerle hastanenin acil servisine yetiştirilmiş. Koşuşturarak ameliyat masasına yatırılmış, sonraki yarım saat hiç kimse ilgilenmemiş onunla… Sonunda koridorda bir doktor görüp bağırmaya başlamış "Ne olur bana yardım edin..." diye.
"Özür dilerim..." demiş Doktor, "O masaya ben bakmıyorum!"

'Deli'nin İyileştiği Nasıl Anlaşılır

Akıl hastanesini ziyaret eden hasta yakını başhekime "Hastalarınızın iyileştiğini nasıl anlıyorsunuz?" diye sormuş...
"Kolay..." diye cevap vermiş başhekim, "Bir banyo küvetini dolduruyoruz, hastaya 1 çay kaşığı, 1 çay fincanı ve 1 plastik kova verip küveti boşaltmasını söylüyoruz.."
"Tamam anladım..." demiş ziyaretçi, "Normal bir insan çay kaşığı ve fincandan büyük diye plastik kovayı kullanmalıdır.."
"Hayır..!" demiş başhekim, "Normal bir insan tabii ki küvetin tıpasını çıkartır.. Sizin yatağınızı pencere kenarına hazırlatmamı ister misiniz?"



.alıntıdır.