Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü ve Okul Öncesi Eğitimi Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kaynak Ürünler Mavi Yunus Okul Öncesi yayınları arasında 3-6 yaş çocuklarımızın yanı sıra, okul öncesi öğretmenleri, kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, üniversitelerin çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyan öğretmen adayları, özel eğitim öğrencileri, çocuğu ile etkili zaman geçirmek isteyen anne ve babalara yönelik etkinlik, kaynak ve başvuru kitapları da bulunmaktadır.
Aşağıda isim listesi verilen ürünlerimiz, özellikle Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü 11 ve 12. sınıf öğrencileri için “Erken Çocuklukta ve Özel Eğitimde Program” dersi “Türkçe Dil Etkinlikleri ve Plan Hazırlamamodülüne, “Fen ve Matematikmodülüne, Animasyon ve “Drama” derslerine; eğitim fakültelerinin okul öncesi öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin Okul Öncesi Dönemde Fen Eğitimi derslerine kaynak kitap ve gittikleri işletmelerde beceri eğitimi stajında yararlanacakları birer başvuru kitabı olarak planlanmıştır.
Bu ürünlerimizle ilgili olarak size en yakın bayiimizden bilgi alabilir, katalog isteyebilir ya da bize ulaşabilirsiniz.
Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü ve Okul Öncesi Eğitimi Bölümü Öğrencilerine
Yönelik Mavi Yunus Kaynak Ürünleri

İncelemek için linklere tıklayın.