ÖFKENİZİ DENETİM ALTINDA TUTUN

Öfke sadece çok rahatsız edici değil, aynız zamanda da çok tehlikeli olabilecek bir duygusal davranıştır. Bunun ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz, çünkü hayatımız boyunca bir veya birkaç kez bizi çok saldırgan davranmaya zorlayan ve bazen gerçekten de böyle davrandığımız bir noktaya gelmişizdir.

Yeterince gayret ederseniz, hayatınızın geri kalan bölümünde öfkenin üstesinden gelebirsiniz. Aynı zamanda, başkalarının size kötü davranmasına izin vermeyen, ama bunu medeni ve kibar şekilde yapmayı başaran, kararlı ve kendine güvenen biri olmayı öğrenebilirsiniz. Hep böyle bir insan olmayı istediniz ve bir türlü başaramadıysanız, okumaya devam edin ve bu kitaptan öğreneceğiniz kuralları uygulayın.

Kendinize ne yaptığınızı anladığınız an yön değiştireceksiniz. Sırf kendi istekleriniz olmuyor diye acı dolu, kin dolu ve kırgın hissetmek zorunda değilsiniz.

Kitapta Dr. Hauck, öfke ve hayal kırıklığı sorunlarını, Depresyon adlı kitabında kullandığı dengeli mantık yürütme yönteminin aynısıyla ele alıyor.

Paul Hauck
HYB Yayıncılık