bu aralar tam bir kitap kurdu oldum çıktım özelikle judith McNaught'un kitaplarını bir geçede okuyorum
son okuduğum kitaplar
judith McNaught = içinde aşk saklı
gece fısıltıları
cennet
sen gelmeden önce
aldığım her nefeste
seni beklerken
düşler kralığı
Paul Strathern = 90 dakkada konfüçyus
Don dınkmeyer - gary D.Mckay = biz bir aileyiz (şuan teyzeme verdim bir ebeveyinin okuması gerekir bence güzel noktalar vardı kitapta )
N.T. Rosenberg = gömülü kanıt (ayyy bu kitabı okurken daral geldi bana ejderha dömeli kızı okuyup beyenenler varsa bunuda okurken zevk alacaklardır )
sophıne jordan = düğün gecesi ( konu klasik aşk romanlarında geçen konulardan ama olayları öyle güzel betimlemişki yazar sanki okumuyorsun romanın içindeki bir karaktersin )
friedrich nietzsche =tan kızılığı "ahlaksal ön yargılar üzerine" ( lise hayatım boyunca felsefe dersinde nietzsche ve i. kant'ta özel ilği duymusumdur düşünceleri beni kendilerinine çeliyor özelikle nietzschenin şiirleri gerçekten çok hoş )
şuansa elimde yine judith McNaught'un mutluluk adlı kitabı var tahminim yarına biter![]()


135Likes
LinkBack URL
About LinkBacks



Alıntı ile Cevapla