Bilim Çocuk'tan Tatil Armağanı: Tüm Eski Sayılar Bir DVD'de!



TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi, 1998’den 2008’e kadar yayımlanmış tüm sayılarını ve eklerini içeren bir DVD’yi 15 Temmuz 2009 sayısıyla birlikte okurlarına armağan ediyor.

Türkiye’nin en çok satan dergisi olan TÜBİTAK Bilim Çocuk dergisi okurlarını Temmuz ayında eşsiz bir bilim yolculuğu bekliyor! Derginin on yıllık arşivi ve bu süre boyunca verilen posterler, maketler, masaüstü oyunları, kitapçıklar bir DVD ile okurlara sunuluyor. Bilim Çocuk dergisinde, çocukların olduğu kadar anne-babaların ve eğitimcilerin de ilgisini çekecek çok çeşitli konulara yer veriliyor.

TÜBİTAK Bilim Çocuk dergisi, Ocak 1998 yılından bu yana yayımlanıyor. Dergi, 7 – 12 yaş grubundaki çocuklar için hazırlanıyor. Dergi, çocuklara bilimi sevdirmeyi, bilimin yaşamın bir parçası olduğunu fark ettirmeyi ve onların da bilim dünyasına katkıda bulunabileceklerini göstermeyi amaçlıyor. Dergide, bilimsel gelişmelerle ilgili haberlere, bilim, doğa, sanat ve kültür konularında yazılara, oyunlara, çizgiromanlara, çocukların evde kendi başlarına yapabilecekleri bilimsel deneylere, poster ve maket gibi çeşitli eklere yer veriliyor.

kaynak:tübitak.gov.tr