Sevgiliniz Sizi Aldatıyor mu? başlıklı bir yazı yazılmış gazetede.Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız da denmiş altına.Düşünülmeden yazılmış bir yazı olduğu için altına yorumlarımı da yazıp paylaşayım istedim.



Artık bunu kolayca öğrenebiliriz..Buyrun inceleyelim DEMİŞLER
.Körükleniyoruz hadi bakalım

Partneriniz, taleplerinize eskisinden daha mı duyarlı? Bu, suçluluk duygusunu bastırmaya çalışmasından kaynaklanabilir. Aşırı ilgi, başka bir ilişkinin yeni başladığının göstergesi niteliğindedir.
O kadar evin yükünü vs çekiyor.Çalışıyor..Zamanla biraz daha yardımcı olmaya çalışsam iyi olacak dedik sabah akşam azar noluyoz hanım.Hadi sinemaya gidelim dicem sen git svglnle git dicek ben devamınında evde neler yaşanacağını düşünemiyorum

Partneriniz size sık sık hediyeler almaya başlayabilir. Ayrıca sizin ondaki bu değişikliği aldatmaya yormamanız ve kendinizi daha iyi hissetmeniz için de ekstra çaba sarf eder.
özel günler,işlerin eskisinden daha iyi olması ve bilmediğiniz sorunların çözülmesi,hayatta biraz daha size fazla zaman ayırmaya çalışması.
-Hayatım bak sana çiçek aldım.
-Sevgiline kırmızısından mı aldın dicek.Dumur


Normalde alışkanlıklarını değiştirmekten hiç de hoşlanmayan erkek arkadaşınız, birden farklı hobiler edinmeye başladıysa, siz de şüphelenmeye başlayabilirsiniz.
Hep monotonluk aldatma nedenleri arasında gösteriliyor.Değişiklik yapalım dedik yine aldatma sebebi sayıldı.Oooo karar verin.

Partneriniz olur olmaz nedenlerle kavga çıkarmaya başlayabilir. Çünkü aldatan erkeklerin yüzde 90'ının duygusal karışıklık yaşadığı ve tepkilerine hakim olamadığı gözlenmiştir. Bu durum sizin ondan uzaklaşmanıza, hatta aldatılma konusu hiç açılmadan ayrılmanıza neden olabilir.

işyerinde ,arkadaşlarla....... problemler oalabilir.Her aksilik evde paylaşılmaz biraz zaman gösterilse sıkkın olduğum bariz ortada deşmenin anlamı yok ki.Kimle neden niçin zaten afakanlar çevrede.Karşısına çıkıp gözyaşlarıyla beni aldatıyorsun mu dicek.Ev faciası


Bazı çiftler, 'Bir gün ilişkimiz biterse' gibi konuları konuşmaya bayılırlar. Eğer partneriniz bu konulardan konuşmaya başladıysa, büyük olasılıkla ayrılık sonrasında ne gibi tepkiler vereceğinizi ölçüyordur. Eğer çok basit bir cevapla geçiştirdiyseniz, olası bir aldatmada kapı dışarı edileceğinizi unutmayın.

Ne biçim olay bir gün ayrılırsak ne olur. bunu konuşmak, onu bırakın zevkten bayılmak.Yaw erkekler olarak sadistmiyiz? Ayrılırsak ne olacak hadi konuşalım nani nani nani.Ne tepkisi olacak ya partner toplar tası toprağı yada biz.Gelir dobra dobra konuşulur.Ne tepkisi yaw bundan zevk alan varsa psikoloğa gitsin

Partneriniz sürekli depresif görünüyor olabilir. Özellikle bunu siz yakınlarındayken yapar, ancak siz ortalarda yokken arkadaşlarıyla gezip eğlenir. Bu, uzun dönemde ilişkinizi baltalayacağından ayrılmanız ya da aldatılmanız kaçınılmazdır.
İnsanların zaman zaman arkadaşları ile dışarı çıkması normal.Biz sizin pasta gününüze karışıyormuyuz.Sizde çıkın.Birbirimize ailemize karşı sorumluluklarımızı yitirmeyelim yeter.Sadece haber verin.Nereye ne zaman kimle nasıl.Oooo isim şehir oynamıyoruzki sadece pasta günlerinden bir dilim pasta ayırıverin hepsini yemeseniz olmaz dimi

İlişkinizde konuşmalar ve aktiviteler azaldığında, ilginizi yitirmişsiniz demektir. İlk yapmanız gereken, birbirinizle iletişim kurmaya çalışmaktır. Durumu düzeltemiyorsanız ayrılma yoluna gitmeniz, aldatılmanızdan kat be kat iyidir.
Bunalımdayım stresteyim iletişim kuramazsan vur tekmeyi.Lem zaten bunalımdayım aldatılma düşüncelerinin içinde bir tekmede vurulmazki ayıp ayıp /;(/

Müzik alışkanlıklarını değiştiren partnerinizin tavırlarını takip edin. 'Nefret ederim' dediği müzikleri dinlemeye başladıysa, büyük olasılıkla yeni bir ilişki kapıdadır. Çünkü elde etmeye çalıştığı insan bu tür müziğin yakın takipçisidir.
Zevkler değişik olabilir.Zamanla insana hoş gelebilir.Şimdi ceza dinliyorum diye elime boşanma celbi mi vereceksiniz.Valla savaş çıkar


Partneriniz sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla karşılaştırmaya başladıysa, durum kötüye gidiyor demektir. Bu durum onunla daha çok ilgilenmenizi gerektirir. Bunu hissettiremiyorsanız, şu an sizi aldatıyor bile olabilir. Unutmayın ki gözü sizden başkasını görmeyen bir insan kıyaslama yapmaz!

Herşeye koyun gibi evet dememiz mi gerekiyor.Ooo demokrasi nerede?Ülkelerde devrim oluyor yaw.Uyanın.şöyle giyinsen bak tv de Neomi Cample'da böyle bir şey gördüm eminim sana çok yakışacak. Cvp:Beni mankenlemi aldatıyon.OOOooo yapmayın etmeyin