Yürüyen merdiven bu hale getirdi
Yürüyen merdiven az kalsın bir çocuğun hayatına mal oluyordu. Stevie Webb adındaki çocuk annesiyle birlikte gittiği alışveriş merkezinde yürüyen merdivene sıkıştı!





Yürüyen merdiven az kalsın bir çocuğun hayatına mal oluyordu. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Stevie Webb adındaki çocuk annesiyle birlikte gittiği alışveriş merkezinde yürüyen merdivene sıkıştı!

Londra'nın güney batısında bulunan bir alışveriş merkezinde annesi farklı bir yöne bakarken dört yaşındaki çocuk yürüyen merdivenin yan koruyucu bandına çıktı, burada elbisesi sıkışan çocuk ters yönlerde ilerleyen merdivenlerin arasında kaldı! Sürüklenen Stevie, bir anda hastanelik oldu.

Doktorlar çocuğun yüzündeki damarlarının patladığını söyledi. Çocuğun boyun kemikleri esnek olduğu için boynunun kırılmadığını dile getiren doktorlar, Stevie'nin yüzündeki ve gözlerindeki kılcal damarların patladığını dile getirdi. Kısa bir süre sonra yüzünün eski halini alacağını ifade eden doktorlar yaşanan olayın korkunç olduğunu da sözlerine eklediler.
(alıntı)