Siirt'te çatışma! 5 Şehit


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Siirt'te çatışma! 5 Şehit

  • #1
    Cihan ÇAĞLAYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Nisan.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    5,536
    @Cihan ÇAĞLAYAN



    Siirt'te çatışma! 5 Şehit





    Jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada 5 asker şehit oldu

    Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi. Çatışmada çok sayıda askerin de yaralandığı öğrenildi.

    Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgede çatışma başladı. Çatışmada ilk olarak 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı.

    Çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği, çok sayıda askerin de yaralandığı bildirildi.

    Yaralı askerlerin Şırnak ve Van'a sevk edildiği belirtildi.

    Bölgede helikopter destekli operasyonun devam ediyor.
    Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 asker şehit olurken, 10 asker yaralandı. Çatışmada 3 PKK'lının da ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.

    Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 asker şehit olurken, 9 asker yaralandı. Bölgede çatışmaların yoğun olarak devam etiği bildirildi.

    SİİRT'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte 5 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı.

    Karakoldaki askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Teröristlerin takviye birliklerin gelişini önlemek için köy yoluna çok sayıda mayın tuzakladığı belirlendi.

    Pervari'nin Belenoluk Köyü'nde bulunan Belenoluk Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı terörist tarafından akşam saatlerinde çeşitli noktalardan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Önce roketatarla ardından uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlerin ilk ateşinde 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Daha sonra şehit sayası 5'e çıktı.

    Karakolda bulunan askerlerin anında karşılık verip, yoğun ateş altına aldığı bir grup köy içine kaçtı. Kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için peşinden giden askerlerle PKK'lılar arasında köy içinde de çatışma yaşandı. Büyük panik yaşayan köylüler evlerine çekilirken, çatışmanın sürdüğü bildirildi.

    KÖY YOLUNA MAYINLI TUZAKLI

    PKK'lıların jandarma karakoluna saldırdığı Belenoluk Köyü'ne karayoluyla takviye askerlerin gelmesine önlemek için köy yoluna çok sayıda mayınlı tuzaklar kurduğu tespit edildi. Güvenlik güçleri mayınları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

    Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle çatışma bölgesine özel eğitimli komandolar gönderildi. Teröristlerin gelen helikopterlere de ateş ettiği öğrenildi. Bu nedenle helikopterlerin inişte güçlük yaşadığı bildirildi. Kobra helikopterlerin de PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldığı ve bombaladığı bildirildi.

    Çatışmada yaralanan 3 askerin ise helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne gönderileceği belirtildi.

    Bu arada çatışma nedeniyle Siirt'te tüm resmi ve özel hastanelerdeki doktorlar görev başına çağırıldı. Doktorlar hastanelere gelerek gelecek yaralıları tedavi etmek için hazır bekletiliyor.

    Siirt’in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

    Siirt’in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

    Karakoldaki askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

    Pervari’nin Belenoluk Köyü’nde bulunan Belenoluk Jandarma Karakolu’na bir grup PKK’lı terörist tarafından akşam saatlerinde çeşitli noktalardan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Önce roketatarla ardından uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere karakolda bulunan askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Takviye biliklerin sevk edildiği bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

    Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor.

    Pervari'nin Belenoluk Köyü'nde bulunan Belenoluk Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı terörist tarafından bu akşam saatlerinde çeşitli noktalardan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Önce roket attıkları belirtilen teröristler daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakolda bulunan askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma sürerken, ölen ya da yaralanan bulunup bulunmadığı henüz öğrenilemedi.

    Takviye askerler gönderildiği bölgede çatışmaların sürdüğü bildirildi.

    Cihan
    Konu BURCU-BAŞKAL tarafından (24.Eylül.2011 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
    * Tuttum, taa içime oturttum seni...

  • #2
    Cihan ÇAĞLAYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Nisan.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    5,536
    @Cihan ÇAĞLAYAN







    9 asker yaralı ve durumları ağırmış allah yardımcıları olsun
    * Tuttum, taa içime oturttum seni...

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Cudi'de Çatışma! 4 Polis Şehit!
      Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 21.Mart.2012, 15:21
    2. Çukurca' da Çatışma: 24 Şehit...
      Konu Sahibi Meltem YANIKOĞLU Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 28
      Son Mesaj : 20.Ekim.2011, 13:19
    3. Şırnak'ta çatışma: 2 şehit
      Konu Sahibi Ezgikyc Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 30.Eylül.2011, 13:08
    4. Van'da çatışma: 1 asker, 1 korucu şehit
      Konu Sahibi MeganeCC Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 22.Eylül.2011, 00:31
    5. Osmaniye de çatışma bir şehit
      Konu Sahibi Kübra AKÇİMEN Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 16.Ağustos.2011, 02:52

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş