Okullarda kullanılan güvenli internet sistemi ile aynı özelliklere sahip "Nette Çocuk Var" hizmeti, TTNET ile evlerde de kullanılabilecek.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, okullardaki güvenli internet ile aynı özellikte olan "Nette Çocuk Var" hizmeti ile çocukların kişisel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek sakıncalı içerikler, merkezi bir sistem tarafından filtreleniyor. TTNET müşterileri, ayda 3 TL karşılığında çocukların internetten güvenli bir şekilde faydalanmalarına olanak sağlayan "Nette Çocuk Var" hizmetine sahip olabiliyor.

Okullarda kullanılan kriterler baz alınarak geliştirilen "Nette Çocuk Var" hizmeti hakkında bilgi veren TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk, "TTNET olarak internette güvenlik konusuna büyük önem veriyoruz. Aile Koruma Şifresi hizmetimiz, sakıncalı görünen içeriği, ebeveynlerin filtrelemesine olanak tanırken "Nette Çocuk Var" hizmeti, merkezi sistem aracılığı ile sakıncalı içeriğin filtrelendiği internetle buluşturuyor" diyerek bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir program yüklemeye gerek olmadığını ifade etti.

Açıklamada, "Nette Çocuk Var" hizmetinin, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri ve TTNET satış noktalarından temin edilebileceği belirtildi.




-memurlarnet-