Meteoroloji uyardı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor..

Meteoroloji, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Ege Denizi'nde ise 'fırtına' bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; bugün öğle saatlerinden sonra İzmir, Muğla ve Aydın ile gece saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde kuvvetli rüzgârla birlikte gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Kuvvetli yağış nedeniyle su baskını, ani sel, heyelan, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu. Yağışların yarın akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

EGE DENİZİ'NDE FIRTINA BEKLENİYOR

Açıklamada Ege Denizi'nde 'fırtına' beklendiği kaydedildi. Rüzgarın Ege Denizi'nde sabah saatlerinden aynı gün gece saatlerine kadar güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (65-80 km/saat) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle denizcilerin ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

.ALINTIDIR.