Bayramda, Türkiye genelinde hava, mevsim normalleri civarında seyredecek, yağış beklenmiyor
Bayramda, Türkiye genelinde hava, mevsim normalleri civarında seyredecek, yağış beklenmezken, kuzey kesimler parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis olayı görülecek. Meteoroloji, oluşabilecek olumsuz şartlara (Hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar, hava kirliliği vb.) karşı, başta sürücüler olmak üzere, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

-BÖLGELERE GÖRE HAVA-

Bölgelere göre ise, hava şöyle seyredecek:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis görülecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde Batman çevreleri sisli geçecek. (ANKA)

(NR/BÜN) (Ankara Haber Ajansı) 2 saat önce.. [1826802]