Geleneksel "Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması", 37.yılında sanat dünyasının zirvesindeki isimleri Star TV ekranlarında buluşturuyor. Her yıl Hürriyet okuyucularının oylarıyla kendi alanlarında en başarılı olan isimlerin seçildiği yarışmanın birbirinden renkli görüntüleri 2 Haziran Çarşamba akşamı Star TV’de!

Sanat, sosyete ve iş dünyasından davetlilerin katılacağı gecede, sanat dünyasının zirvesindeki isimler, halkın oylarıyla kazandıkları ödüllerini Burcu Esmersoy ve Cem Davran’ın sunumuyla Star TV ekranlarında alıyor.

Ödül töreninin öncesinde ise "Kırmızı Halı"da Hürriyet gazetesi Kelebek eki yazarlarından Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk kırmızı halıdan geçen ünlüler ile sohbet edecek. Geceye katılan konukların kıyafetlerini ise moda yazarı Melis Alphan yorumlayacak.

Hande Yener, Mor ve Ötesi, Işın Karaca ve Kutsi şarkıları ile geceye renk katarken, izleyenleri bir de sürpriz iki ismin muhteşem düeti bekliyor.

Program, 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da "Kırmızı Halı"yla başlayıp, 20:30'da "Ödül Töreni"ne geçişle devam edecek.
37. Altın Kelebek Ödül Töreni 2 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de STARTV de!
dizi film'den alıntı...