Atatürk ve Şehitler Anıtı'nda şehitlerin künyesi ile nöbet tutuldu
Beykozlu bir grup genç, Hakkari'de şehit edilen 24 asker için Atatürk ve Şehitler Anıtı'nda nöbet tuttu. Şehitlere saygı adına yapılan bu etkinlikte her genç, şehit askerlerden birinin künyesi ile nöbete geçti. Tekmiller de şehit askerlerin ismi ve memleketi ile birlikte verildi. Taksiciler ve Beykozlu vatandaşlar da araçları ile konvoy oluşturarak bu eyleme destek verdi.

Gökay USANMAZ / AHT

Hakkari'deki terörist saldırı karşısında Türkiye tek yürek olurken, Beykozlu gençler de şehitlerin anısına eylem başlattı. İlçedeki Atatürk ve Şehitler Anıtı önünde toplanan gençler, Hakkari'de şehit edilen 24 asker için anıta 24 Türk bayrağı astı. Her bir genç, şehit askerlerin künyesi ile tekmil verip 24 saat anıtta nöbet tuttu.

Beykozlu taksiciler ve vatandaşlar da araçlarına Türk bayrakları asıp konvoy oluşturdu. Beykoz sokaklarında korna çalarak dolaşan vatandaşlar, anıttaki eyleme de destek verdi.
Beykozlu gençler, "Hakkari'de şehit edilen askerlerimize saygı için bu eylemi yaptık. Her bir bayrak şehit askerlerimizden birini temsil ediyor. Bizler de onların künyeleri ile burada nöbette olacağız. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar asla bunu başaramayacaklar" dediler.