Dokundukları malzemelerle harikalar yaratan, Türkiye’nin tasarım dünyasındaki en başarılı isimleri heyecanlarını kattıkları eserlerini Lucca'da sergiliyor.

Ünlü dekorasyon ve tasarım dergisi Marie Claire Maison ve İstanbul’un en popüler mekanlarından Lucca ortak bir hayal kurdu ve bu yaratıcı hayallerine ortak ettikleri 10 ünlü tasarımcıyla bir ilke imza attı: Proje 2010 Tasarım! 11 Aralık 2009 - 30 Ocak 2010 tarihleri arasında Lucca’yı ziyaret edenler, gerçek bir tasarım enstalasyonuyla karşılaşacaklar.

Erdem Akan, Nahide Büyükkaymakçı, Tardu Kuman, Koray Malhan, Devran Mursaloğlu, Murat Patavi, Derin Sarıyer, Seyhan Özdemir, Sefer Çağlar, Sema Topaloğlu, Can Yalman ve bu isimleri müthiş karelerde buluşturan Bennu Gerede… Ahşap, cam, deri, kumaş, boya ya da kağıt… Dokundukları malzemelerle harikalar yaratan, Türkiye’nin tasarım dünyasındaki en başarılı isimleri heyecanlarını Marie Claire Maison’un ve Lucca’nın girişimiyle Lucca’daki sergiler zinciri Lucca Art’ın yeni sergisi olarak malzemeye döktüler ve Proje 2010 için Lucca’yı tasarımlarıyla ve mobilyalarıyla rengarenk; değişik bir hale getirdiler. Kendi imzalarını taşıyan işlerini Lucca’ya yerleştiren isimler, tasarımlarıyla birlikte Bennu Gerede’nin objektifinin karşısına geçti. 11 Aralık 2009 - 30 Ocak 2010 tarihleri arasında açık olacak sergi gerçek bir görsel şölen.

Nerede: LUCCA :Cevdetpaşa Caddesi No:51/B Bebek

Hürriyet