Eğitim Yöneticileri ve Çalışanları Derneği Kuruldu

EĞİTİM YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI DERNEĞİ ANKARA İLİNDE KURULDU...
Hür sivil toplum örgütü anlayışı içerisinde Eğitim Yöneticilerinin ve Eğitimcilerin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek amacıyla Eğitim Yöneticileri ve çalışanları Stratejik Araştırma ve Geliştirme Derneği Ankara ilinde kuruldu...

10.05.2010 tarihinde Ankara ilinde kurulan Eğitim Yöneticileri ve çalışanları derneğinin Kurucuları ve yönetim kurulu şu isimlerden oluşmaktadır.

Mehmet YILMAZ Ankara Kurucu Genel Başkan

Murat ASIM istanbul Kurucu Genel Başkan Yardımcısı

Orhan YILMAZ Ankara Muhasip üye

Mustafa KÜÇÜKTEPE istanbul Kurucu üye

Ergun BAKAY Balıkesir Kurucu üye

Ayhan GÖKÇE Yozgat Kurucu üye

Durmuş TANDOĞAN İstanbul Kurucu üye

Eğitim Yöneticileri ve çalışanları Derneği Ankara ilinde Kurulduğu gtün Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları ile bir takım görüşmeler yapmış ve kuruluş amaçları ile faliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Ayrıca Sivil Toplum örgütleri ve Akademisyenlerle görüş alışverişi yapan Dernek üyeleri Akademisyenlerden oluşan bir grup desteğinin Danışma ve İstişare Kurulu olarak alacaktır.

Dernek kuruluş aşaması ile ilgili prosedürlerin bu hafta bitmesiyle beraber önümüzdeki hafta il ve ilçelere şube açılması ve temsilcilik kurulması işlemine başlanacaktır.

Ayrıca Dernek yönetimi önümüzdeki hafta bir televizyon proğramında dernekle ilgili bilgiler verecek ve faliyet alanları ile ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunacaklardır.

alıntı