Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 23 Eylülde Ardahan'da katıldığı bir toplantıda konuşmasını beğendiği ilköğretim öğrencisi Meltem Gökçe'ye hediye gönderdi.

Ardahan Öğretmenevinde 23 Eylülde Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun başkanlık ettiği ''Ardahan'daki Eğitim Sorunlarının Çözümü ve Önerileri'' konulu toplantıda ilköğretim öğrencilerini temsilen Ardahan Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) 8. sınıf öğrencisi Meltem Gökçe konuşma yapmıştı.

Bakan Çubukçu, toplantıda konuşmasını beğendiği Meltem Gökçe'ye çeşitli hediyeler göndererek kız çocuğunu ödüllendirdi. Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Nuran Demir, Bakan Çubukçu'nun hediye olarak gönderdiği giyecek ve kitapları, Ardahan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8. sınıf öğrencisi Gökçe'ye teslim etti.

Demir, Bakan Çubukçu'nun, Meltem Gökçe'nin ''Ardahan'daki Eğitim Sorunlarının Çözümü ve Önerileri''' konulu toplantıda ilköğretim öğrencileri adına yaptığı konuşmayı çok beğendiğini, bu nedenle Gökçe'ye hediye gönderdiğini söyledi.

Meltem Gökçe de Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan hediye almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Okuyup başarılı bir insan olmak istediğini söyleyen Gökçe, Bakan Çubukçu'nun katıldığı toplantıda ''eğitimdeki sorunların temelinde veli faktörünün önemi''ne değindiğini anımsattı.

-memurlarnet-