Arkadaşlar eğitim ile ilgili videoları bu bölümde paylaşıyoruz. lütfen telif hakkı getirebilecek videolar yüklemeyiniz. telif hakkı getiren videolardan sitemiz sorumlu değildir.

ayrıca 25 megabayt (mb) üzeri video ve dosyalarınızı yüklemek için www.rapidshare.com yükleme sitesini kullanınız. başka yükleme sitesi ve linki kullanmayınız.( çünkü bir çok yükleme sitesi reklam, istenmeyen sayfalar veya virüs içermektedir) 25 mbden daha az boyutlu dosyalarınız için lütfen bizim dosya yükleme sitemize yükleyiniz.

NOT: www.rapidshare.com sitesine yüklü hazır videoların linklerini alıntı yaparak burada paylaşmak istiyorsanız lütfen önce o videoyu kendi bilgisayarınıza indiriniz. dosya içeriğini kontrol ediniz. dosya içeriğinde başka reklam öğesi olan dosyalar veya yazılımlar varsa lütfen linki o şekilde eklemeyin. buraya verdiğiniz rapidshare.com linkinde sadece indirilmesi gereken asıl dosya olmalıdır. çünkü bir çok kişi bu dosyalar içerisine virüs trojen gibi zararlı yazılımlar atmaktadırlar. sağlıklı bir paylaşım için lütfen uyarılara uyunuz. saygılar önce okul öncesi ekibi.