c i m i
"Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "
John Lennon
Emine Ablacığım,doğum günün kutlu olsun.
arkadaşlar çok güzel mesajlar,hediyeler sunmuş sana.bizimki sönük kalacak.
ne mutlu sana bu kadar seviliyorsun.
Mevoşunla,eşinle,sevdiklerinle olduğun mutlu günler,aylar,yıllar dilerim..
dileklerinin gerçek olsun..
bizzat tanışamadık daha..sitemizde sevdiğim öğretmenlerimizdensin.iyi ki bizlerlesin.
mutlu yıllar..
bu sana ;
En güzel şeylerden biri unutmak . Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde . . .
değerli yöneticimiz. doğum günün kutlu olsun. malesef yoğunluktan görememişim. kusura bakmayın. mutlu ve sağlıklı uzun ömürler dilerim.![]()
benim mesaj arada kaynamış sanırım![]()
ÖNCE OKUL ÖNCESİ 9 YAŞINDA!
Canım benim canım canım canıımmmmmmmmmmm......
MUTLU YILLARRRRRRRRRRR......
NİCE NİCE YILLARA,EŞİNLE,BİRİCİK KIZINLA,TÜM SEVDİKLERİNLE VE TABİİ Kİ BİZLERLE..
SENİ ÇOK SEVİYORUZ ÇOOKKKKKK..
Not:Yoğunluğumu bildiğin için affına sığınıyor,hediye sunma işini daha sonraya bırakıyorum![]()