Alıntı Esiiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki Önlisans Başarı Puanınız kaçtı acaba elif arkadaşım.Bide çok fazla vakit ayırdınız mı yoksa yıl ortasındamı başladnız çalışmaya
arkadaşım önlisans başarı puanım 64.794 tü. yüksekokulda 2. sınıfta dgs için çok fazla zaman ayıramadım çünkü staj falan baya yoğunduk. okuldada bi takım çalışmalarımız vardı ama türkçe çözdüm boş vakit buldukça ama çokta fazla sayıllmaz. matematiğede yardm aldım mezuniyetimden sonra 10 gün kadar. birazda öss hazırlıktan temelim vardı dersaneye o zaman gitmiştim çok fazla zorlamadı beni.
benim amacım türkçe çok yapmaktı öylede oldu. iyi olduğunu düşünüyorum. bence hangisinde kendinizi daha çok başarılı görüyosanız ona daha fazla zaman ayırın diğeri destek olsun. ben öyle yaptım. özellikle türkçeden ne kadar çok soru çözerde çok fazla soru tipi görürseniz sizin için ayrı avantaj olur. bide paragraf sorularında paragrafı hemen anlayabilmek büyük zaman kazandırır.
arkadaşlar dgs bence zor değil. tek sıkıntı zaman. girince sizde anlıycaksınız.
diğer bölümlere göre bizm bölümün puanları çok fazla yüksek değil. yapabilirsiniz arkadaşlar. hepinize başarılar diliyorum tekrar.