Yağlı Görünen Saçlar

Acilen evden çıkmanız gerekiyor ve saçlarınızı yıkamak için vaktiniz yok. Telaşa kapılmayın. Saç diplerinize saç spreyi sıkın. Saç kurutma makinesini sıcak ayara getirip 10 saniye kadar saçlarınıza tutun. Yağlı görünümden kolayca kurtulmuş olacaksınız.

Saç spreyiniz kalmadıysa bebe pudrası da size bu konuda yardımcı olacaktır. Bir miktar bebe pudrasını saçlarınıza ve diplerine uygulayın ve ellerinizle dağıtın. Korkmayın, saçlarınız beyazlamayacak! Bebe pudrası saçınızdaki fazla yağı emip kuru bir görüntü kazanmasını sağlayacaktır.

Bozulmayan Saçlar

Saç şeklinizin bütün gün kalıcı olmasını istiyorsanız başınızı öne doğru eğin. Sertleştirici özelliği olan saç spreyini saç uçlarına ve diplerine sıkın. Saçlarınızı parmak uçlarınızla hareketlendirin. Saç kurutma makinesini alttan 30 saniye kadar tutun.

Bozulan buklelerinizi yeniden şekillendirmek için sadece biraz suya ihtiyacınız var. Ellerinizi suyla hafifçe ıslatın. Buklelerinizi sıkıştırarak şekillendirin. Önceden uyguladığınız jöle ve saç spreyinin aktif hale gelmesini sağlayacaktır.

Parlak Saçlar

Saçlarınızın rengi donuk göründüğünde bir miktar ışıltılı kremi avucunuza alıp dağıtın. Saç uçlarınıza yedirerek sürün. Anında parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanacaktır.

Makyaj yaparken yüzünüzden uzaklaşıp saçlarınıza allık sürmeye ne dersiniz? Yüzünüze yakın bölgedeki saçlarınıza büyük allık fırçasıyla saç renginize uygun tonlarda allık sürün. Acil durumlar için harika bir çözümdür!
alıntı